2777
2789
آقا من نمیدونم چرا هر کدوم از خواستگارهام یه جای کارشون میلنگه😶 در ظاهر خیلی عالی بنظر میرسن ولی یک ...

سلام عزیزدلم😍😍

دنیا جان اون شب خواستم جواب بدم اما سایت خراب بود همش ارور میداد

در مورد خواستگارات که گفتی، اون شخصی که میگی اهل نماز نیست رو که به نظرم قبول نکن چون بعدها هم غیرممکن که با نماز نخوندنش کنار بیای و اذیت میشی و مشکل ساز میشه واست.

اما اون شخصی که میگی ۱۵ سال اختلاف سنی دارین، ببین دنیاجان همه چیز نسبیه، یکیو میبینی اختلاف سنی زیاد دارن اما همو دوست دارن، همو درک میکنن و به مشکل نمیخورن و زندگیشون خوش و خرم پیش میره اما میبینی یه زن و شوهر اختلاف سنی کمی دارن اما حرف همو اصلا نمیفهمن و هر روز جنگ و دعوا دارن پس نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید.

به نظرم هر شخصی رو که خودت و خانواده ات مناسب تشخیص دادین حتما مشاوره برو و تصمیم نهایی رو بگیر 

تو دختر مهربون و احساسی هستی، ان شاءالله بهترین شخص سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی قشنگم🤲🤲😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم فدای تو اره خودمم میترسم از عمل کردن همسرمم موافق نیس البته اون کلا تپل دوس داره دلش نمیخ ...

امان از مردایی که همسر تپل دوست دارن😂😂❤️

والله تپش تو خوبه استارت رژیم رو میزنی ، من همونم نمیزنم اصلا، کلا هیچ انگیزه ای ندارم و روز به روز دارم چاق تر میشم🥲🥲

راستش من خودمم از جای درن شوکه شدم،اصلا تو همون بیمارستان دیدم یه لوله وصله به شکمم تعجب کردم😄 اولی ...

رسپینا چرا واقعا من هیچ کدوم از اینا رو نداشتم؟؟ 

نکنه منو اصلا عمل نکردن؟؟😂😂😂😂🤦‍♀️

واسه من فقط سه جای شکمم و نافم رو در حد یک سانتی متر برش زده بودن و همون موقع هم بخیه جذبی کرده بودن، هیچی بهم اصلا وصل نبود.

رسپینا چرا واقعا من هیچ کدوم از اینا رو نداشتم؟؟ نکنه منو اصلا عمل نکردن؟؟😂😂😂😂🤦‍♀️واسه من فقط س ...

البته اینم بگم که عمل من برمیگرده به سال ۹۱ 

راستش من خودمم از جای درن شوکه شدم،اصلا تو همون بیمارستان دیدم یه لوله وصله به شکمم تعجب کردم😄 اولی ...

خواهرمم فک میکرد براش درن نمیذارن 

من قبلش این امادگی رو بهش دادم 😁

پس تا ۱۰ روز درگیره 

اره پانسمانشو گفته هر روز عوض کن 

ولی خواهرم زود تر عوض میکنه چون ترشحاتش زیاده

بعد من رو فرستادن پانسمان درن دار رو تعویض کنمخودم هیچ پشم برام نمونده بودبیمار هم به خانم بود می‌گف ...

عزیزم😂

ماهم برات آرزوی موفقیت میکنیم 

ولی اگه رشتت پرستاریه میرا 

تو رو خدا از اون پرستار مهربونا باش ❤

امان از مردایی که همسر تپل دوست دارن😂😂❤️والله تپش تو خوبه استارت رژیم رو میزنی ، من همونم نمیزنم ا ...

منم تداوم ندارم خراب میکنم همه چیزو 

اما شما هم اگه اضافه وزن داری سعی کن بیاریش پایین چون به زانو خیلی فشار میاد 

الانم معلوم نمیکنه چون جوونی ولی سنت بره بالا خیلی اذیتت میکنه با این تفاوت که تو سنین بالاتر کاهش وزن سخت تر میشه 

همین انگیزه خیلی خوبیه هاا

الان به مامان من گفته بخاطر کمر دردش وزنشو کم کنه ولی مگه میاد  پایین به این راحتیا اونم تو این سن و سال🤦‍♀️

میدونستم برمیگردیااز اون رفیقت که از ممد میترسید چه خبر؟ هنوز باهاش در ارتباطی یا اونم ممد ازت گرفت؟ ...

نه در ارتباط نیستم آخرین بار فکر کنم پنج ماه پیش بود پیام دادیم

همینجا رو هم وقتایی که نیست من میام سر میزنم، فعلا یه برهه کاری داره سرش گرمه وقت نمیکنه گوشیمو چک کنه. باز بعدا این کارش تموم شه وقت کنه بیاد سروقت چک کردن و گیردادن همینجاهم نمیتونم بیام دیگه 

اره بابا من خیلی ترسو ام ۳ هفته پیش رفتم عمل حذف عینک انقدددر استرس داشتم که شب قبلشو از استرس خوابم ...

اره ادامه میدم باشگاه رو تا به سایز و وزن ایده آلم برسم. اتفاقا من مجرد بودم خیلی اهل ورزش و کوهنوردی بودم اون وقتا تقریبا هرروز عصرا که مامان بابام میرفتن پیاده روی منم میرفتم باهاشون هم پیاده روی هم دوچرخه سواری خیلی خوش میگذشت.از بعد عروسی نه تنها کوهنوردی نرفتم پیاده رویم هم کم شد هرجا میریم با ماشینه.دوچرخه هم فکر کنم به سالی هست سوار نشدم.🤕😐حتی باغم میریم و خودمونیم سوار نمیشم از دست محمد.   توهم حتما ثبت نام کن باشگاه رو اونجا بری ببینی دیگران ورزش میکنن توهم تشویق میشی و به مرور عادت میکنی سختش برات کم میشه 

ما هم همینطوریم با اینکه نامزدیم و از هم دوریم ولی اهل چت کردن نیستیم همش زنگه

اوه چت کنید بابا😁

کیف نامزدبازی به همون چت کردنشه😅

ماهم از بعد عروسی کلا چت نمیکنیم زیاد.مگه اینکه قهر باشم تلفنشو جواب ندم اونوقت پیام میده

تو که نامزدی از هم دور هم هستید خیلی در دسترس نباش برای اقای داماد 😅 اینطور نباش هروقت اراده کرد صداتو بشنوه بعضی وقتام تلفنشو جواب نده هروقت زیرلفظی داد بعد جواب بده😑😅😂 خلاصه الان که دوره خووووووووب اذیتش کن که بعد عروسی اذیت های اقایون شروع میشه🥺🥲

البته من شناختی از آقا دوماد جدیدمون( همسر تپش) ندارم😁شاید مثه دوماد قبلی سخت گیر و گیر بده نباشه😑و مظلوم باشه. تپش یکم از اقا دوماد بگو خوبید باهم؟ اختلاف نظری  مشکلی بگو مگویی چیزی ندارین؟

ما که از همون اول عقد هم همینجور باهم اختلاف و کشمکش داشتیم 🤕منم شنیده بودم از همون اول عقد هرجور برخورد کنی طرفت همونجور باهات راه میاد سعی کردم همون اول عقدی میخم رو محکم بکوبم منتها موفق نشدم طرفم زرنگتر از من بود بجای اینکه من کنترلش کنم اون منو تو دست گرفته...

فدا سرت از این به بعد شاهد حضور سبزت خواهم بود😎🫂هیچی دیگه مجبور بخاطر جمع شدن شما برم شمار هم کلاس ...

اره اره برو بردار😁 میرا نگو تا الان کسیو برنداشتی که باورم نمیشه  یعنی حرفی گفتگویی  نگاهی چشمکی چیزی تا الان پیش نیومده بینتون با همدانشگاهیات؟ 😁 تعریف کن

من یک واحد اخلاق پرستاری پاس نکردم که دروغ بگم😎شوخی میکنم اتفاقا اینجور شرایط اصلاااا نباید بگی کار ...

هممون از این رفیقا داریم که از صد تا دشمن بدترن😐😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱