2777
2789

درست کردم خوب شده ولی دستورشو ندارم🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطاب الهام جون☝️❌

یک لیوان ماست ویک لیوان روغن جامد با هم مخلوط کنید بعد آرد کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه 

مواد میانی مغز پسته،پودر قند و پودر هل سپس گلاب اضافه کنید تا خمیری بشه 

خمیر قطاب باز کنید قالب بزنید از مغزی داخلش قرار بدید سپس بپیچیدو در روغن سرخ کنید یا اینکه بزارید داخل فر 

وقتی از داغی افتاد در پودر قند بغلتونید🌺

قطاب درست کردن زینب جون داخل فر

دو لیوان ماست شیرین

یک و نیم لیوان روغن جامد

آرد به مقداری که خمیر نرم و لطیفی به دست بیادکم کم اضافه میکنم تا خمیر جمع بشه و زیاد نمیریزم که خمیر سنگین نشه

مواد وسط قطاب: مغز پسته وپودر قند و پودر هل و اگر نارگیلی خواستین مغز حذف میشه نارگیل جایگزین میشه یا ترکیب هر دو

یا هر مغزی که دوس دارین این سلیقه ای هستش

و کمی گلاب اضافه میکنم تا خمیری بشه و گلوله های ریز درست میکنم مناسب خمیر قطابم

خمیر هم گلوله های ریز بر میدارم و بازش میکنم و از گلوله مغزیجات میذارم وسطش و خمیر رو میپیچم

و داخل سینی میچینم و روش پارچه تمیز یا حوله مخصوص میندازم تا خمیرام خشک نشن

بعد روغن داغ و شناور قطاب هارو سرخ می‌کنم

اگه رژیمی باشن داخل فر میذارم و بعد از سرد شدن تزیین میکنم

من یه دونه زرده تخم مرغ رو با همزن دستی هم میزنم بعد ۱۰۰ گرم کره  به دمای محیط رسیده رو بهش اضاف میکنم بعد نصف لیوان فرانسوی ماست اضافه میکنم بعدم دولیوان ارد سفید قنادی الک شده با نصف قاشق چایی خوردی بکینگ پودر به موادم اضاف میکنم با دست ورز میدم خمیدمو جمع میکنم تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نچسبه بعدم روشو میگیرم میزارم نیم ساعتی بمونه 

مواد داخلشم پسته و گردو رو میکوبم نرم بعد یه قاشق چایی خوردی پودر قند و هل بهش اضاف میکنم یه قاشق چایی خوری پودر نارگیل بعدم دیگه با گلاب قاطی میکنم حالت خمیری نباید بشه فقط درحدی که مواد بهم بچسبه 

دیگه خمیرمو پهن میکنم با وردنه صافش میکنم به قطر نیم سانت بعد با یه قاشق کوچک وسطش یه گودی کوچک میندازم باعث میشه حین سرخ کردن ترک نندازه  موادو میزارم داخلش  بعدم اون لایه رو میارم رو لایه دیگه  دیگه دورشم میپیچونم 

بعد تو روغن خیلی خیلی داغ سرخ میکنم در حدی رنگش یکم طلایی شه 

اخر هم میزارم خوب خنک بشه داخل  پودر قند و پودر هل میغلتونم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مرسی عزیزم 😍🌹

خواهش میکنم 

خیلی خوشمزه میشه اینجور گفتم همیشه همینجور درست میکنم اتفاقا میخوام فردا درست کنم 

دیروز کماچ سهن و نون پنجره ای درست کردم 

فردا میخوام قطاب درست کنم 

اینقدر موادی گفتم برا ۲۰ عدد قطاب میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خواهش میکنم خیلی خوشمزه میشه اینجور گفتم همیشه همینجور درست میکنم اتفاقا میخوام فردا درست کنم دیروز ...

من اولین باره میخام درست کنم قطعا همینطوری هست که شما میگین 💕بازم ممنون🌹🌹🌹

من اولین باره میخام درست کنم قطعا همینطوری هست که شما میگین 💕بازم ممنون🌹🌹🌹

خب پس اولین باره 

پس همینقدر گفتم کم درست کنین که یه وقت خدای نکرده اسراف نشه 

موادو کم بردارین 

دفعه بعد 

دیگه دو لیوان ارد ۴ لیوان بشه دوتا زرده باشه ۲۰۰ گرم که قطاب بیشتری درست کنین