2777
2789

پسرم دوسال و یکماهشه چون حامله شدم دقیقا یکسالو یکماهش بود از شیر گرفتمش ولی هر کاری کردم بعدش شیر یا شیرخشک نخورد ی مدت شیرخشکو درست میکردم توش سرلاک میریختم اوکی بود بعد ی ماه عوق میزد نمیخورد منم فرنی با شیر جایگزین کردم خیلی سختی کشیدم کلا بد غذاس با هیچی حال نمیکنه یعنی غذایی نیس ک بگی شاهان حتما میخوره ی مدت فرنیو قطع کردم الان دوماه بود روزی ی لیوان شیر با ارد برنج و شکر و یذره کره فرنی میکردم ی روز با زور ی روز با میل میخورد ولی دو سه روزه خیلی خیلی سخت میخوره امروز دیگه تیر خلاصو زد نخورد ک نخورد اوردم شیرو با شکر شیرین کردم بازم نخورد 

برنامه غذاییش ب این صورته که

صبحا فرنی(ک دیگه نمیخوره)

بعد یدونه سفیده ی تخم مرغ ابپز(زرده چون گرمه پسر منم تبش گرمه و خیلی شیطون نمبدم)

یدونه موز

ی سرنگ ۱۰ سی سی شیره انگور

میخابه غروب ناهار میخوره شبم موقع شام هر چقد میل داشته باشه بهش شام میدم زور نمیکنم ولی ناهار ی مقدار مشخص با زور میدم

همه غذاهاشم با گوشته ۹۰ درصد گوشت قرمز ۱۰ درصد مرغ

وزنش همیشه حدود یک کیلو یا نیم کیلو زیر خط نمودار بود این ماه ک شیره و شیر خوب خورده بود وزنش شده بود دقیقا روی خط نمودار

بین ناهار و شام میان وعده گاهی پفیلا یا کشک چیپسی یا مغز تخمه و نخودچی یکم میخوره

چجوری شیر ک کلسیم هست رو ب رژیم غذاییش اضافه کنم

ماستم نمیخوره

کسی چیز بهتر ب بچه هاش میده ب منم بگه لطفا

ممنون

تو شیر یکم گلاب 2 و وانیل بزن حتما میخوره. شیرینش کن.

گوشت زیافی هم لاغر میکنه بچه رو. به جاش آب گوشت بده.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بادام وارده کنجد بده کلسیم داره 

زورش نکن بعدا عاشق شیر میشه کم کم زرده خیلی خواص داره اگه میخوره بد الکی منعش نکن

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من از اولش غیر شیر خودم ن شیر خشک میخورد ن سرلاک ن فرنی

منم چیزای دیگه دادم بهش هنوزم شیر نمیخوره. حتی شیر محلی هم خودمون داریم اصلا نمیخوره ولی عاشق پلو   کباب    کشمش پلو   خورشت    سیب زمینی سرخ کرده    سالاد و ماست و اینجور چیزاست. سختش نکن مجبورش میکنی حتما شیر بخوره بدغذا تر میشه بهش حق انتخاب بده ببین چطور با ولع میخوره و وزن میگیره

تخمه و نخود چی چرا میدی بجاش بادوم و پسته بده 

بجای کشک چیپسی ک معلوم نیس چیه از روستا و عشایر ی جای معتبر و مطمعن کشک محلی بگیر بده 

گوشت و ماهیچه گوسفندی بده .‌ حتما گوشت تازه بره باشه 

با کبک و برنج نیم دونه براش سوپ درست کن 

میان وعده موز و خرما بده 

پنکیک خونگی درست کن بده با موز و شیره انگور

تخم مرغ دو تا درست کن با روغن محلی زرده هاش نیمرو باشه بده بچه بخوره جون بگیرخ 

تو همه غذاهاش روغن محلی بزن .. قلم بزن حتما 

چیزای مقویی نمیدی ب بچت 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
تو شیر یکم گلاب 2 و وانیل بزن حتما میخوره. شیرینش کن.گوشت زیافی هم لاغر میکنه بچه رو. به جاش آب گوشت ...

منظورم این نیست ک فقط گوشت خالص میدم میگم قرمه کنار قرمزه گوشتاشو ریز میکنم میریزم رو برنج میدم 

شیرم از بوش میفهمه همیشه

همه جورغذایی بهش میدم

بادام وارده کنجد بده کلسیم داره زورش نکن بعدا عاشق شیر میشه کم کم زرده خیلی خواص داره اگه میخوره بد ...

بادوم بخاطر این که رفلاکس داره نمیدونم چون خواب شبشو کاملا بی کیفیت میکنه ولی الان ک میگی چشم بازم امتحان میکنم

من خودم از ارده متنفرم تو زندگیم لب نزدم میشه از جزئیات مزش بگی ببینم میتونم بهش بدم یا

بادوم و کنجداسیاب میکنم میریزم تو ارده میدم بخوره

فقط تب پسرم خیلبییی گرمه اینجوریه که شبا با تیشرت میخابه منو ابجیشو باباش پتو میندازیم این با همون تیشرت عرق میکنه بیش از حدم شیطونه دکتر گفت بخاطر تبشه که گرمه من گفتم نمیخام پروتئین مفیدی مثل تخم مرغو حذف کنم گفت نه زرده تبش گرمه سفیده تبش سرد سفیده خواصش بیشتره زرده کالریش برای چاق کردن خیلی مفیده ولی خب گرمیش شیطنت بچه رو بیشتر میکنه

عزیزم شیره انگور از زرده تخم مرغ خیلی گرمیش بیشتره، بنظرم کمترش کن

شیره انگور چون میگن دقیقا مثل شیر مادره میدم چون بچم شیرمادر نخورد زرده رو همیشه میخوردا خودم یکی دوماهه حذف کردم ولی اگر انقد مفیده نمیرو با کره دوغی بهش بدم دیگه

تخمه و نخود چی چرا میدی بجاش بادوم و پسته بده بجای کشک چیپسی ک معلوم نیس چیه از روستا و عشایر ی جای ...

براب دوسال روزی دوتا تخم مرغ زیاد سنگین نمیشه؟

بادوم بخاطر افلاکس نمیدم پسته سختشه بجوه ولی اگه خیلی خوبه گردوپسته اسیاب کنم بریزم لای غذاش بهش بدم

اخه میگن گرمی زیاد به کبد بچه اسیب میزنه

کشک چیپسی خیلی راحت و با میل میخوره پاستوریزه هم هست

میشه بگی چجوری پنکیک درست کنم مقوی باشه بلد نیستم 

براب دوسال روزی دوتا تخم مرغ زیاد سنگین نمیشه؟بادوم بخاطر افلاکس نمیدم پسته سختشه بجوه ولی اگه خیلی ...

تخم مرغ فقط زرده ها رو میدی ک زیاد نیست .. مغزیجاتو هم ک باید اسیاب کنی بچه ک نمیتونه بخوره .. بادومم خیس کن پوستشو بگیر اسیباب کن با پسته بریز رو بستنی تا بخوره یا با خرما توپک درست کن بده بخوره میان وعده ... پنکیک هم تو اینترنت دستورشو بردار 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑