2789
عنوان

مادر شوهر

166 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم کلایجورییهـ میری خونشون باید بگردی دنبالش تواتاق یا اشپز خونع ک سلام کنی وقتی هم میری سلام کنی میدونه پشت سرشی حواسشو پرت میکنه مثلا ندیده اومدی

هر سری میرم خونش اشپزی و ...با منه.این سری قبلی ک رفتم.

شام ک خوردم رفتم تو اتاق دراز کشیدم. 

از تو حال میگن مریضه ـ

دوباره مادر شوهرم گفت گناه داره ولش کن مامانتو ب بچم ب تیکه گفت بزار استراحت کنه

اون یکیشون حامله بود از اقوام خونشون بودن گفت اون یه ماه از من جلوتره. 

منم چیزی نگفتم. 

راستش همیشه تو کارها کمک میکردم. 

رفتم دکتر گفت باید جراحی بشی برا کیست. خیلی استرس داشتم

رفتارم با همچین خانواده ای چجوری باشه. 

موقع رفتن مادرشوهرم یه سوالی پرسید خودمو ب نشنیدن زدم. چون واقعا ناراحت شدم 

بعدم خداحافظی کردم و اومدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزمم مادرشوهر همینه .تجربه من کمتر رفتن پیششه و ساعتشو محدود کن .۲ساعت اونجا باشی.زیاد کارنکنی.تیکه هارم با خنده جواب بدی بیشتر میسوزن .

سلامم نمیکنه نکنه .کلا حرص نخوریم والا به این فکر کن مادرشوهرت نصف یا بیشتر عمرشو کرده .تو جوونی باید حرص نخوری چون بعدها هزاران مرض هست خدای نکرده.اولش یه دفتر بردار انقدر برنامه بریز واسه خودتت وقت نداشته باشی بری اصلا.همه جام بگو لایف استایلم اجازه نمیده وقت ندارم .مردا زن بااعتماد بنفسو قوی دوس دارن .ورزش کنه به حرفهای چرت حاشیه دار اهمیت نده.به خودش برسه.خیلی گستردست بحث

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

این یعنی چی

همه چیت آروم باشه غذا خوردن ظرف شستن راه رفتن .رفتی اتاق خوابیدی بهترین کاره چون خودتو مهم دونستی پس هنذفری بزار نشنوی یا آواز بخون حتی پیش مادرشوهرت .بابا بخدا عمر ۲روزه .هروقت میگه جاری دیگه بهتره زنه فلانی بهتره انگار گوشیت زنگ خورده پاشوبرو بحثو عوض کن .بگیر تو مشتت مادرشوهرتو

ای کاش شوهرمم بفهمه هفته ای یبار میبره مارو

من اخلاق شوهرتونونمیدونم ولی باور کن هفته ای یه بارم میتونی باسیاست باشی.اگه حرف گوش کنه شوهرت بگو ۲۰روز یه بار بریم دوری احترام میاره 

بگو خودت برو تو بچشی وظیفته .ولی من عروسم تلفنی ام میتونم بپرسم حالشو .حالا تلفنم ماهی یه بار از رو سیاست .

خب اگ کار کنم خوبه بشینم ادم بده میشم

عزیزم بد عادت کردی خودت .یکم شاید اولش سختباشه چون هممون ترس داریم از شوهرو خانواده شوهر.راستشو بخای منم مقاومت کردم غول خانواده شوهرو شکستم