تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم
[QUOTE=373998634]شروع کردم ولی لعنتی تموم نمیشه[/QUOTEهمشو یه باره نریز تموم نمیشه اونطوری من یه قسمتو میریزم تموم میکنم جمع میکنم بعد یه قسمت دیوه رو میریزم خیلی راحت میشه اونطوری
من یک ماهه هرروز یه خورده شو انجام دادم آشپزخونه از کف تا سقف شو با همه وسیله هاشو تمیز کردم تموم شد اتاق خوابم همینطور پذیرایی هم تقریبا تمومه ولی فرشا رو موندم کی شوهرم میده به شستن
خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
من کل آشپزخونه رو در اوردم تو حال....کابینتا رو بازکردم....کارگر باید بیاداُپنو خراب کنه...نقاش بیاد رنگ کنه...نصاب بیاد نصب کنه...دیگه انرژی ندارم خسته شدم.....توبه کردم امسال آخرین خونه تکونی باشه....دیگه خونه تکونی نمیکنم...برای افطارو سحر باآشپز خونه ی درهمو برهم خیلی سخته..ظرفا همه مونده رو زمین....هنوز اتاقها مونده...وای بخدا آخرین باریه که دیگه خونه تکونی میکنم