2777
2789
عنوان

اسم نی نی

72 بازدید | 12 پست

دنیز قشنگتره یا پانیذ و بگید در کل این اسم های قشنگن یا نه

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ن قشنگ نیستن از نظر من

چرا ؟‌

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیز خیلی قشنگع

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پانیذ ک خیلی قدیمیه ،ببخشید یاد پونز میفتم دنیز باز بهتره ولی اونم ب دلم نمی شینه

دنیزم مثل پونزه که 🤣🤣🤣

سلیقه من نیستن ولی از بین این دو تا دنیز

سلیقت چیه 

یکم قدیمی شدن برای بچه های دهه ۷۰ قشنگه اسم های جدیدتر هم هست

خب معنی پانیذ خیلی قشنگه و شیرن تر از عسل عه و اصیل ایرانی هم هست

خب معنی پانیذ خیلی قشنگه و شیرن تر از عسل عه و اصیل ایرانی هم هست

خب عزیزم اسم بچه باید به دهه ای ک متولد شده هم بخوره 

خود من خیلی این اسمو دوسدارم ولی خب مال دهه ۷۰ بود‌

مثلا نازنین هم قبلا خیلی مد بود الان نیست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️