2777
2789
عنوان

خلاقی یا نه

41 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.واسه تصفیه ی آب طرح جابر نیاز دارم به یه عنوان خلاقانه...اینکه آب گل آلود تو طبیعت چجوری صاف میشه رو می خوایم نشون بدیم ...اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنماییم کنین لطفا  

عنوان : فیلترهای طبیعیاما خدایی وقت میذاری برای طرح جابر؟ تهش که هیچی نیس

ممنونم

دخترم خیلی علاقه نشون میده و پیگیره...پارسالم منو دق داد امسالم تو مدرسه قبول شده برای مرحله ی منطقه ای باید یه سری تغییرات بدم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وگرنه خودم هیچ حوصله و وقت ندارم.

آخه نه یه جایزه به بچه ها میدن نه حتی یه لوح تقدیر که بچه انگیزه داشته باشه برای کارای بعدی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
آخه نه یه جایزه به بچه ها میدن نه حتی یه لوح تقدیر که بچه انگیزه داشته باشه برای کارای بعدی

دیگه دارن بستر کارای خلاقانه و عملی رو برای بچه ها آماده می کنن...اینکه مثل زمان ما همه چیز تئوری نیست

دیگه دارن بستر کارای خلاقانه و عملی رو برای بچه ها آماده می کنن...اینکه مثل زمان ما همه چیز تئوری نی ...

ای بابا من خودم معلمم 

ای بابا من خودم معلمم

ای جانم

موفق باشین

من خودم مامام...و واقعا هیچی سر درنمیارم از این طرح ها..الان معلمشون پیامم داده عنوان خلاقانه تونو عوض کنین واسه منطقه مشکلی نخوره

ای جانمموفق باشینمن خودم مامام...و واقعا هیچی سر درنمیارم از این طرح ها..الان معلمشون پیامم داده عنو ...

ممنون

ایشاللا موفق باشن دختر گلتون

من دیگه به بچه ها نمیگم درست کنن هر سال خجالتش می مونه برای من بچه های طفلکی انجام میدن کسی ازشون قدردانی نمی کنه 

ممنونایشاللا موفق باشن دختر گلتونمن دیگه به بچه ها نمیگم درست کنن هر سال خجالتش می مونه برای من بچه ...

سلامت باشین

دخترمو تو صف مدرسه تشویق کردن و تو کانال اطلاع رسانی شون گذاشتند...به هموناهم دلخوشن بچه ها