2777
2789
عنوان

لازانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پیشنهاد بدین واسه افطار با گوشت چرخ شده

منظوری نداشتم، گفتم آدم انگار نمیتونه غذا بخوره.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

منظوری نداشتم، گفتم آدم انگار نمیتونه غذا بخوره.

اره من دیروز وقت نکردم سحری درست کنم حاضری خوردیم یه چیز سبک دیگه واسه افطار لازانیا اومد تو ذهنم آخه خودم خیلی دوست دارم

دستورش رو داری خانمی جان

باش گلم 

بیین اول توی آب جوشی که میخوای لازانیا رو بریزی حتمااا روغن بریز که نچسبه بهم 

بعد آب کشی ام آب سرد روش بگیر که جدا شن راحت

من موادشو مثل ماکارونی درست میکنم 

پیاز و گوشت رو تفت میدم ادویه میزنم ، رب ، قارچ ، فلفل دلمه،  یکم سویا، رب اینارو تفت میدم 

ی لایه لازانیا یه لایه اگه دلت خواست سس مایونز ، یکم پنیر پیتزا بعدش مواد گوشی تا آخر همین کارو بکن 

لایه آخرم پنیر پیتزا بعدش بزار فر

من تو تابه ام امتحان کردم اوکی شد راحت ترم بود 

میتونی داخلش سوسیس یا مرغم بریزی طبق سلیقه 

اره من دیروز وقت نکردم سحری درست کنم حاضری خوردیم یه چیز سبک دیگه واسه افطار لازانیا اومد تو ذهنم آخ ...

نوش جان تون.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.