2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
اره چون تو شهر ما کافه این چیزا نیست‌ حدود نیم ساعت فاصله داره با ما کافه

نیم ساعت رانندگی کنه تا کافه تو راه هم حرف بزنید محیط باز اشتباس تو اون سرما بیشتر فکر اینید تموم شه برید جایی گرم شید

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره روزا خودمم شبا خودشم🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره چون تو شهر ما کافه این چیزا نیست‌ حدود نیم ساعت فاصله داره با ما کافه

خب عزیزم نیم ساعت راهو بری و با آرامش بیشتری حرف بزنین خیلی مهمتره ک بخاطر دیرتر شدن مسیر بخای استرس سیاه شدن دستاتم داشته باشی

دیگه اونا پیشنهاد ندادن 

و اینکه پارک رفتن رو با کلی خجالت و معذرت خواهی گفتن جون فکر میکنن‌ ما باهاش مشکل دارین 

هر چند بابام به سختی راضی شد 

دیگه نمیشه ما بگیم بریم‌کافه

ن بابا پرانول برای تپش قلبهمن خودم نصف ی سرترالین میخورم ز استرس دنیا میشم فارغ🤣چون کم میخورم و در ...

وقتی قلبت تند تند نزنه استرسیم نداری

گفتم که خودم امتحان کردم من اضطراب اجتماعی شدیدددد داشتم

[QUOTE=373990781]اره دقیقا چون آشنا هم هستن سختر میشه از یه طرف استرس حرف زدن و این چیزا رو دارم ا ...

اره میدونم چی میگی 

اتفاقا خواهرش رو دیدم واقعا دارم میگم اغراق نمیکنم خیلی از من پایین‌تره‌ ولی باز واسه دختر سخته که بخواد از طرف پسر پس زده بشه...دخترا دوست‌ دارن خودشون خواستگاراشون‌ رو رد کنن‌ 

در صورتی که من کاملا اینو میدونم هر کس سلیقه ای داره و شاید من سلیقه این آقا نباشم

اره میدونم چی میگی اتفاقا خواهرش رو دیدم واقعا دارم میگم اغراق نمیکنم خیلی از من پایین‌تره‌ ولی باز ...

اره گلم ولی   چی میشه کرد استرس تو کم کن ارامش خودت رو بهم میزنی هر چند خودمم نصیحت میکنم ولی همینجور استرس دارم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید