چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
ببین اینو من در حد یک تحقیق شنیدم اینکه با یک آزمایش می فهمیدن که یک زن چند شریک جنسی داره
و اینکه در یک پرونده ت جا وز خونده بودم که توی بدن شخص دی ان ای افراد متجاوز رو پیدا کرده بودن البته اون چون فوت شده بود اونا تحقیقات تخصصی پلیس بوده
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
آی چک که نیست که تشخیص بدن با چه شخصی دقیقا بوده فقط میتونن وجود یا عدم وجود هایمن و بگن اونم معتبر ...
خوب اگ کسی بلافاصله بع د رابطه بره می تونن تشخیص بدن که فرد هایمن داشته و الان از بین رفته دیگه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
خوب اگ کسی بلافاصله بع د رابطه بره می تونن تشخیص بدن که فرد هایمن داشته و الان از بین رفته دیگه
دیگه والا من اولین بار تو این سایت این خزعبلات
گواهی بکارت گرفتن ✅
رو دیدم
حالا بلافاصله بعدش بره که چی؟
حالا بحث تجاوز باشه بله واجبه
اما بشخصه نمیپسندم این مسائل و
برای ازدواج و.....
حالا دلایل خاص خودمو دارم که حال توضیح ندارم
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
دیگه والا من اولین بار تو این سایت این خزعبلاتگواهی بکارت گرفتن ✅رو دیدم حالا بلافاصله بعدش بره که چ ...
خوب اون فرد دلایل خاص خودشو داره
من خودمم نمیدونستم اینجا یاد گرفتم ولی یکی می گفت من قبل عروسی رفتم گواهی گرفتم به کسی نگفتم بعدش یه اتفاقی افتاد که بهم تهمت زد مادرشوهرم برگه رو رو کردم شر خوابید