2777
عنوان

جاری فتنه

271 بازدید | 6 پست

خانوما از وقتی برادر شوهرم نامزد کرده رفتار خاحواده شوهرم با من سرد شده و یه جورایی کلا قطع شده ..تموم چیزایی که به ما ندادن دارن به پای اونا میریزن..ما مستاجریم ولی پدرشوهرم بع اونا خونخ داده ..ماشین داده..و قسط هاشونو پرداخت میکنه ..اعتراض کردم جاریم رفته تو تیم اونا و منو حسود جلوه میدن و اینقد بازی روانی راه انداختن که من شدم پست ترین و حسود ترین و جاریم و مادرشوهرم شدن فاطمه زهرا که لایق بهترین هان

نمیدونم چیکار کنم

شوهرم خیلی سادس و میگه فوقش از ارث محروم بشیم

دیگه انقدر تفاوت گذاشتن عادی نیست

احتمالا یه دلیل خاصی وجود داشته

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم برادرشوهرت و بیشتر از شوهرت دوست دارن حالا به هر دلیلی ربطی به تو یا جاری نداره

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

دیگه انقدر تفاوت گذاشتن عادی نیستاحتمالا یه دلیل خاصی وجود داشته

اونا خیلی چرب زبونن ..فقط همین ..من هم زیباترم هم تحصیلات بالاتر هم خاحواده دار تر ..ولی چاپلوس نیستم ..اتفاقا بیشتر راه اومدم باهاشون و بهشون فشار نیاوردم ..

اونا خیلی چرب زبونن ..فقط همین ..من هم زیباترم هم تحصیلات بالاتر هم خاحواده دار تر ..ولی چاپلوس نیست ...

منظورم تو و جاری نیستین

زیبایی و تحصیلات هم ملاک باارزش شدن نیست

منظورم تفاوت گذاشتن بین پسرهاشون هست. اونو گفتم یه دلیلی داره.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

اشتباه کردی خودتو انداختی جلو. باید شوهرت میرفت جلو. ناراحت نباش بعضی از اقایون نمیتونند درست حرفشون را به خانواده شون بزنند، خانم باید بره جلو، که بعد همه کاسه کوزه ها سر اون بیچاره میشکنه، شوهر هم عین خیالش نیست.

دیگه چیزی نگو