2777
2789

شیشه مدرسه رو با توپ شکوندم شوت زدم گللللل تووووی شیششششه😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبخت جرات نداشتم تكون بخورم مامانم ناظم مدرسه بودً ابتدائي و دبيرستانم دوستً نزديكً مامانم بودن 😂😂😂😂 يعني اب با دست ميخوردم ظهر مامانم تَو خونهً تحويلم ميداد 

کلاس اول بودم. دندونم لق بود. زنگ تفریح با سیب خوردم و نوش جان کردم.

عاشق گچبازی بودم و مادرمو مجبور کردم برام تخته بخره. اخرش هم کارم شد تدریس ولی پای وایتبرد و لپ تاپم. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

ی سری تومدرسه داشتیم اب بازی میکردیم توراهروها حالاماطبقه سوم بودیم بعد دوستم روپله بود اب ریختم روسرش ابم زیاد بود نصفش ریخت ذو دبیرمون اومد کلاس گفت کاری کی بوده خخخخ هیچکس چیزی نگفت

تخت پاکنو پرت کردم زد لامپو کند انداخت وسط کلاس خورد شد. ناظم اومد پرسید کار کیه؟ همه مرام گذاشتنو چیزی نگفتن. ناظم گفت اگه نگید کار کی بوده از نمره انضباط همه کم میکنم منم قهرمان بازی دراوردمو گفتم کار من بود اونم که میدونست دانش آموز درسخونی هستمو دوسم داشت گفت چون خودش اعتراف کرد و راستشو گفت میبخشیمش خخ

زمستونا گلوله برفی درست میکردم میزدیم به سقف کلاس موقع تدریس معلمها آب میشد روسر معلممون😆

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢