2777
2789
عنوان

نظر بدید 🚫🚫🚫🚫

73 بازدید | 8 پست

بچه ها من امسال عید با یکی کات کردن خودم تموم کردم اونم تا مهر پیگیر بود هر ماه شده دو سه تا زنگ و پیام میداد بعد باهاش سرد حرف زدم تا چند ماه خبری نشد انگار شمارم رو کلا پاک کرده بود چن روز پیش نصف شبی دیدم ب ی اکانتم ک اصلا شمارش رو نداشت پیام داد سلام منم دستم خورد سین زدم دیگ جواب ندادم تا دو روز بعد نوشتم سلام بعد ی روز نوشت ببخشید شما فلانی هستید گفتم بله بعد 5 ساعت گف میشناسی نوشتم میشناسمت چیکارم داری از دیروز عصر تا الان جواب نداده

دارم دیونه میشم من دوسش داشتم رهاش کردم الانم بعد ی مدت که پیام داده واقعا دلم تنگ بود میخاستم حرف بزنم ولی نمیدونم چرا پیام میده اصلا چرا دیر جواب میده 🤦🏻‍♀️ شمارم رو هم نداشته از سرچ ایتا پیدا کرده فک کنم 

بازی روانی 

کار همه پسرا 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب داد چیکار کنم؟؟

با سیاست رفتار کن پسرا  میخان ب خودشون ثابت کنن ببین فلانی هنوز تو کف منه جوابمو میده هیچ کس اینو اخ  گردن نمیگیره ک من براش انقد مهمم بخرا ک از هزار تا پسر پرسیدم همشون همینو گفتن ب این دلیل ب اکسشون پیام میدن میگن ما پسرا عاشق شیم اون لحظه بمیریمم نمیزاریم دختره ولمون کنه ن ک بره مام بگیم اوکی بعد جن ماه بهش پیام بدیم

باااسیاست باش جوابشو با یه خوشحال میشم دیگ پیام ندین تموم کن

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂