kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2139 عنوان نکته سحری 82 بازدید | 8 پست اینجا یه نفر بهم گفت شیر میخوره برا سحری من دیروز ماکارونی خوردم عالی بود امروز کره و عسل و آخرش شیر خوردم شروع نشده دهنم چسبیده به هم و نفخ دارم😶 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" 1403/12/13 | 09:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5094 ما شیر رو توی افطار میخوریم اونم گرمتوی سحری فقط غذا و چایی خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48858 باید اب جوش بخوری حتما حتی چایی هم تشنه می کنه البته نظر شخصی خودمه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2139 باید اب جوش بخوری حتما حتی چایی هم تشنه می کنه البته نظر شخصی خودمه دیروز بعد ماکارونی چای خوردم بعد آب خوب بود امروز افتضاح اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48858 دیروز بعد ماکارونی چای خوردم بعد آب خوب بود امروز افتضاح ب قول معروف دیروز چون روز اول بود بدن ذخیره غذایی زیاد داشت ادم گرسنه و تشنه نمیشد ولی امشب حتما وقت سحر اب جوش بخور چون ادرار اور نیست ولی چایی میخوری توالت میری اب بدن کم میشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2139 امروز قیمه خوردم روغن زیاااااد داشت حالم بده ای داد💔 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"