2777
2789
توی قابلمه‌روحی وای. من‌مخصوصا برای این‌غذا ۱ قابلمه روحی‌خریدم

بخصوص ته دیگ.اونم خشک وترد دربیاد

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیاز سرخ کن دو تا گوجه بزن براش بعد اگه لوبیا قرمز پخته داری تو فریزر یکم بهش اضافه کن خوب تفت ...

ببخشید میپرسم لوبیا قرمز منظورتون لوبیا چیتی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی هم مقوی شاید همینو براش درست کردم

دختر من که عشقش. ۸ سالشه ها،

جالب وقتی میخوره، ده بار میگه، مامان ممنون ، غذاهای خوشمزه میپزی، خندم میگیره.

جالب از کباب و جوجه و اینجور چیزا برعکس متنفره

اگه با مرغ مشکلی نداری چلو مرغ    مرغ رو با ی قاشق روغن تفت بده  و اگه برنج آبکش باشه اصلا روش روغن نمیدم فقط تهدیگش روغن میزارم   کته باشه با نوک قاشق کره کته میزارم     ماش پلو عدس پلو سیب پلو باقالی پلو سبزی پلو    همه اینارو اصلا روغن نریز    خورشت آلو اصلا روغن نمیخواد   خورشت کدو سبز یا کدو حلوایی چون جذب روغن کدو کمه خیلی کم چرب میشه درست کرد   تهچین    دلمه