2777
2789
عنوان

جوری دلم خنک و خالی شد که بیاین بگم چی شد 😂😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 20 پست
چن سالشه😂😂

۳۱ ولی رفتاراش عین بچه دو ساله س

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش هول کردم بعد گفتم ب درک بابا اتفاقا بذار بخونه دلم خنک بشه 😂 من ک نتونستم مستقیم بهش بگم چقد ب ...

چه اتفاق جالبی ک عدل اونم تو همون پیج بوده و کامنتارو خونده،کامنتت از موضع ضعف ک نبود؟خخخخ

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
چه اتفاق جالبی ک عدل اونم تو همون پیج بوده و کامنتارو خونده،کامنتت از موضع ضعف ک نبود؟خخخخ

وای چرا بعضیاش تعریفش بود ک مثلا خوشگله لابد دورش شلوغ میشد دو روز دیگه. اونارو رفتم پاک کردم 😕😂

ببین باورت میشه چن وقت بود تو فکرم بود یه پیج مشترک پیدا کنم اونجا کامنت بذارم اونم ببینه ولی پیدا نمیکردم. انگار قانون جذب کار خودشو کرد 😐 اخه جالبیش اینه ک من تو فالورای اون پیج اصلا نمیینم ک اون باشه 🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
وای چرا بعضیاش تعریفش بود ک مثلا خوشگله لابد دورش شلوغ میشد دو روز دیگه. اونارو رفتم پاک کردم 😕😂بب ...

خب یه دعای دیگه میکردی لااقل خخخخ،ولی ب نظرم ذهنتو بگیر تو کنترل خودت ،ینی هربار خاستی بهش فکرکنی سریع موضوعو عوض کن ب یه اتفاق خوب یا خاطره ی قشنگ فکرکن،من چندساله خودم اینکارو میکنم ک کمتر حرص بخورم،هرچه بیشتر بهش فکر کنی بیشتر انگار تو مغزت حک میشه

مغرور منم که چون تویی را دارم ...