2777
2789

بستگی به خیلی چیزا داره

یه نفر بعد دو ساعت سین نزنه من ناراحت میشم

یه نفر دو روز هم سین نکنه ناراحت نمیشم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد اضافه بودن

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

من خيلی دلم شکست 🥲

پیام احوالپرسی دادم و بعدم ازش ناراحت بودم ولی حتي جواب سلام هم نداد حتي نگفت چرا ناراحتی؟ 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 من خيلی دلم شکست 🥲پیام احوالپرسی دادم و بعدم ازش ناراحت بودم ولی ...

ببین صددرصددددددددددددددددددد ناراحت میشدم

سرش شلوغ بوده اوکی -اینهمه ساعت نتونسته آنلاین بشه اوکی

ولی چرا سین کرده جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تایم داشته ک آنلاین شده یه ثانیه بیشتر زمان نداشته جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین صددرصددددددددددددددددددد ناراحت میشدمسرش شلوغ بوده اوکی -اینهمه ساعت نتونسته آنلاین بشه اوکیولی ...

کاش پیامش نداده بودم

آخه ده صبح که بهش پیام دادم دو نصفه شب خوند 

مطمئن ام آنلاين میشد ولی چرا این جور کرد 

مگه نوشتن یه پیام چقدر طول می کشه

بعدا فهمیدم تو ایتا مسدود م کرده🥲

آخه چند وقت پیش هم پیام تبریک تولد واسش دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم فقط قصدم تبریک‌ بود نه هدیه بردن 🥲 

کاش پیامش نداده بودمآخه ده صبح که بهش پیام دادم دو نصفه شب خوند مطمئن ام آنلاين میشد ولی چرا این جور ...

ول شکن بابا این اصن با خودشم مشکل داره 

بیخیالش ذهنتو درگیرش نکن

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

اگر بخونه جواب نده دیگ پیام نمیدم

تو ایتا پیامش دادم اول که آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب و بعدم فهمیدم تو ایتا بلاکم کرده🥲🥲

چندوقت پیش هم واسش پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 خیلی ناراحت شدم 🥲 

تو ایتا پیامش دادم اول که آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی ...

بگو به جهنم کسی هدیه ای نخاست بده درجهت خوب بودن خودمون خواستیم تبریک بگیم ک دیدیم لیاقت همینم نداری خدانگهدار برای همیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بگو به جهنم کسی هدیه ای نخاست بده درجهت خوب بودن خودمون خواستیم تبریک بگیم ک دیدیم لیاقت همینم نداری ...

من سکوت کردم‌ 

کاش جوابشو داده بودم

من نمی دونستم پيام تبریک تولد یا احوالپرسی بده 🥲

من سکوت کردم‌ کاش جوابشو داده بودممن نمی دونستم پيام تبریک تولد یا احوالپرسی بده 🥲

بیخیال پس نادیده بگیر و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه