2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه بار با شوهرم و دخترعمم رفته بودیم پارک بعد شوهرم رفت ابمیوه بخره یه پسری اومد پیشمون مشخص بود شدیدا پولداره اومد گفت سلام گفتیم سلام و فلان به من گفت یه دقیقه میای بعذ برگشت گفت من رمز قلب شما دخترارو میدونم گفتم خب حالا چیه گفت پول ماشین طلا و خونه 😂😂منم همشو دارم خلاصه ازذشماهم خوشم اومده 

من گفتم قلب من یه رمز یکبار مصرف داشت که قبل شما یه نفر بازش کرده😂

الان با شوهرم بحث میکنیم شوهرم مثل شما میگه اره میخوای برو پیش همون پسره که رمزتونو میدونست😂

ما یه بار با شوهرم و دخترعمم رفته بودیم پارک بعد شوهرم رفت ابمیوه بخره یه پسری اومد پیشمون مشخص بود ...

واای من قبلا امسال فکر کنم آخرای تابستون بود بیرون بودیم با مامانم اینا سر یک چیزی عصبانی شدم پیاده راه افتادم بیام خونه همون موقع دو نفر بهم خواستن شماره بدن منم هول کردم قبول نکردم

واای من قبلا امسال فکر کنم آخرای تابستون بود بیرون بودیم با مامانم اینا سر یک چیزی عصبانی شدم پیاده ...

این موردای خوب همیشه بذ موقعست😂😂منم زمان مجردی یبار اعصابم داغون بود چون شلوارم سفید بود حواسم نبود پام رو گذاشتم تو برف زیرش چاله بود شلوارم سیاه شد

بعد تو خمون حین که داشتم تمیزش میکردم یه پسره اومد شماره بده منم اسنک دستم بود گفتم جدا حوصله ندارم دوباره داشت اصرار میکرد انقدر اعصابم خورد بود اسنکو اوردم بالا بزنم به لباسش😂😂گذاشت رفت با خنده😂

این موردای خوب همیشه بذ موقعست😂😂منم زمان مجردی یبار اعصابم داغون بود چون شلوارم سفید بود حواسم نبو ...

واای دقیقا من درک نمیکردم که میگفتن مورد خوب رو پروندیم اینا میگم خوب چرا بیرونی تا اینکه برای خودم پیش اومد