2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محمد علی فردین با اینکه هم زیبا بودن درونی بیرونی واقعا الگوی مردانگی جوانمردی معرفت ونجابت بود هم زیبا هم ثروتمند. هم مشهور این طو. بود  وبشدت وفادار به همسرش بود بزرگترین خیر زمان خودش بود چقد کار خیر کرده الگوی من بوده از بچگی. تو کارهای خیر برام الگو بود ازش یاد گرفتم خیلی کارهای خیرش بعد مرگش مشخص شده چندتا مدرسه ساخته جهیزیه دختر داده خرج چندتا بچه یتیم را تا آخر عمرش می‌داده حتی همسرش خبر نداشته شخصیت واقعا خواستنی داشته همش میگم خوش بحال زنش با یک جوانمرد یک ابرقهرمان زندگی کرد خوشبخت شد مردای الان هیچی ندارن نه قیافه نه ثروت نه شخصیت نه شهرت هر ساعت با یه زن هستن خیلی دل بزرگ میخاد شبیه ایشون شدن توفیق داشته هم دنیاش آباد بود هم آخرت واقعا کارهای خیرش زیاد بوده من از بچگی عاشقش بودم همش ذکر خیرش بود خونمون زیبایی ظاهری باطنی داشته تمام فیلم هاش را من بارها دیدم شیفته شخصیتش هستم مخصوصا فیلم جوانمردش کلا فیلم هاش هم توش مردانگی مهربانی انسانیت یاد میده اسطوره بوده فراموش نشدنی. واقعا برام الگو هست هنرمند متعهد به هنر به زن وفرزند برعکس بقیه بازیگرای اون زمان که متاسفانه وفادار به همسر وزندگی نبودن ایشون بسیاز با شرم حیا بوده به همسرش وفادار مونده 

محمد علی فردین با اینکه هم زیبا بودن درونی بیرونی واقعا الگوی مردانگی جوانمردی معرفت ونجابت بود هم ز ...

بهترین تعریف رو از این بزرگ مرد داشتی 

واقعا کار خیر زیاد کرده و روحش و قلبش بزرگ بود 

و بنظرم از جذابیت و معرفت ۱۰۰ هیچ بقیه رو میزنه 

چقدر حیف که نتونست سال های بعد انقلاب بازی کنه و از دستش دادیم 

من واقعا دوستش دارم 

حرف قشنگی زد گفت ما فراموش نمیشیم

جوانمردش خوب بود. شکست ناپذیر. همای سعادت. برفراز آسمانها. آقای قرن 20 کمدی هست خیلی قشنگه. گنج قارو ...

فیلم زیاد دارن

گنج قارون رو تعریف زیاد شنیدم

مردی از تهران چی؟ قشنگه؟

شما از کجا میدونین گلزار کمک نمیکنه 

توی مسابقه برنده شو همیشه سعی میکرد شرکت کننده ها جایزه گیرشون بیاد حتی بعضی وقتا از خودش جایزه میداد 

الانم مسابقه پانتولیگ رو عالی اجرا میکنه 

همش دنبال موارد  منفی نباشین

بهترین تعریف رو از این بزرگ مرد داشتی واقعا کار خیر زیاد کرده و روحش و قلبش بزرگ بود و بنظرم از جذاب ...

بله واقعا همینه آدم های خوب وبزرگ تاریخ هیچ وقت فراموش نمیشن من فیلم هاش را بارها دیدم اشک ریختم شرح حالش را از زبان همسرش خمارلو خوندم تو یوتیوب شرح حال کارهای خیرش هست حیلی دل بزرگ داشته برا همکارش خونه خریده یکی از عوامل فیلم بوده مستاجر بوده. ماشینی که تازه خودش خریده بود قسطش داشته می‌داده میده به یکی از بازیگرا چون از ماشین می‌آمد کلا خیلی خیلی خیر بود خیلی مهربون بوده هرکی دلش چیزی خاسته براش فراهم میکرده خیلی کار خیر ناشناس کرده کسی خبر نداشته فقط خدا برا همین هیچ وقت فراموش نمیشه گاهی میگم چقد خوبه آدم شبیه ایشون عاقبت بخیر شه نه عین خدا نکرده خفاش، شب عین جنایتکار تاریخ خدا نکرده. آدم رسم خوبی بجا بذاره رسم خوبی جوانمردی نجابت. الگوی بقیه هم باشه من میگم مادر مرحوم فردین چقد خوشبخت بوده چقد زن بزرگی بوده همچین پسری تربیت کرده. خوش بحالش.. تو قرآن آیه داریم خدایا ما وفرزندان ما را قره العین قرار بده سوره اش یادم نیست طلاق هست یا فرقان قره العین یعنی اشک شوق اشکی که از ذوق کردن میریزی. یعنی به بچه اش شبیه فردین افتخار کنی.. من نیت داشتم ازوداج کردم از یتیم خونه بچه بیارم اسمش را به یاد بزرگ مرد بذارم فردین میگن وقتی برای بازی فیلم همای سعادت رفته بودن هند یکی از هم بازی هاشون هندی بوده بخاطر بزرگی فردین بخاطر نجابت اخلاق‌ی ایشون اسم بچه خودش را گذاشت فردین. خیلی هست یک مردی همه چی داشته باشه ولی به خانمش وفادار باشه متاسفانه هنرمندان هالیود هم خیلی شون خیانت میکنن ولی هنرمند واقعی یعنی تعهد اخلاق‌ی اول به خانوادت بعد جامعه ات ومردمت. ایشون واقعا نمونه واقعی یک انسان بودن که قطعا شامل قره العین میشد مادرش بش افتخار می‌کرد خوش بحالش من اگه مادر میشدم حتما یکی عین فردین تربیت میکردم قسمت نشد یکی بشه فردین که اسمش بمونه رو جوانمردی یکی هم بشه خفاش، شب... من از کارای خوب ایشون خیلی چیزا یاد گرفتم مرحوم فردین واقعا الگوی من هستند تو انسانیت داشتن اصلا مسیر زندگیم با خوندن کارهای خیرش تغییر کرد فکرم را تغییر داد خوش بحال مادرانی که بچه هایی شبیه مرحوم فردین به جامعه تحویل میدن نه مادرانی که یه مشت هرزه بی خاصیت روانی تحویل جامعه میدن که به زنهای محجبه نجیب هم رحم نکنن ومزاحمشون بشن

فیلم زیاد دارنگنج قارون رو تعریف زیاد شنیدممردی از تهران چی؟ قشنگه؟

بله به نظرم همه فیلم هایی که ایشون بازی کردن قشنگه من همش را دیدم چون همه فیلم هاش درس انسانیت جوانمردی لوطی گری میده خوب ارزش، دیدن. داره من که از همه فیلم هاش خوشم میاد گلم. آقای قرن 20 را دیدی کمدی هست ببین مرد هزار لبخند هم قشنگه 

شما از کجا میدونین گلزار کمک نمیکنه توی مسابقه برنده شو همیشه سعی میکرد شرکت کننده ها جایزه گیرشون ب ...

گلزار چه در خوانندگی چه بازیگری ضعیف عمل میکنه و بنظرم جای حمایت نذاشته

بله واقعا همینه آدم های خوب وبزرگ تاریخ هیچ وقت فراموش نمیشن من فیلم هاش را بارها دیدم اشک ریختم شرح ...

واقعا مادر ایشون روحش شاد با تربیت درست 

بعضی آدما نمی‌میرند فردین تو دل همه ما زندس 

بعضیا عجیب نمیشناسن ایشون رو امیدوارم هیچوقت به فراموشی سپرده نشه 

منم از زبون آرایشگر ایشون شنیدم که میگفتن فردین واقعا مرام و معرفت داشت

یعنی کالکشن از ویژگی های خوب میگن خدا همه چی به یک آدم نمیده اما به فردین داده 

هم جذابیت هم معرفت هم وفاداری هم بزرگ منشی