2777
2789
عنوان

واژینیسموس 😭❌

499 بازدید | 26 پست

لطفاً اگه اطلاعاتی دارید بگید 

من تو مرحله درمان با دیلاتورم ولی داغونم کرده روحی 

۱ ساله ازدواج کردم و هم‌چنان رابطه نداشتیم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وای زود شروع کن سرد میشه می‌ره سراغ یکی دیگه هااز سر الکی گفتن نمیگمآخه یک سال

دست من نیست که شروع کنم 

این یکسال هم خوشحال نبودم که اینجوریه 

اگه میتونستم تو همون عقد رابطه داشتیم 😅 

اگه قراره این‌جوری بره سراغ یکی دیگه پس همون بهتر که الان بره و بفهمم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست من نیست که شروع کنم این یکسال هم خوشحال نبودم که اینجوریه اگه میتونستم تو همون عقد رابطه داشتیم ...

حق داره 

انشالله بتونی

من خودم فکر نکنم بتونم نداشته باشم چجوری‌میتونین😅😅😅🤣🤣

میترسی یا مشکلی داری؟؟

واژینیسموس یه اختلال عضلانیه که باعث انقباض غیرارادی عضلات واژن می‌شه و دخول رو دردناک یا غیرممکن می‌کنه. این یه مسئله‌ی جسمی و روانیه، یعنی علاوه بر تمرین‌های فیزیکی، حمایت روحی هم خیلی مهمه.

🔹 چرا دیلاتور برات سخته؟

✅ ۱. استرس و اضطراب شدید → هرچی بیشتر روی "باید موفق بشم" تمرکز کنی، عضلاتت بیشتر منقبض می‌شن.

✅ ۲. عجله در روند درمان → اگه بدنت هنوز آماده نباشه، ممکنه درد و ناراحتی بیشتری حس کنی.

✅ ۳. ارتباط ذهن و بدن → مغزت ممکنه دخول رو به "درد و ترس" ربط داده باشه، پس عضلات به‌طور ناخودآگاه مقاومت می‌کنن.

🔹 چطور می‌تونی روند درمان رو راحت‌تر کنی؟

✅ ۱. دیلاتور رو بدون عجله و در حالت آرامش استفاده کن

قبلش تمرینات ریلکسیشن (نفس عمیق، مدیتیشن، یا دوش آب گرم) انجام بده.

از روان‌کننده (لوبریکانت) بر پایه آب استفاده کن.

✅ ۲. تمرینات کگل معکوس رو امتحان کن

به جای سفت کردن، یاد بگیر عضلات کف لگن رو شل کنی. (مثلاً تصور کن ادرار رو رها می‌کنی.)

✅ ۳. تکنیک "افکار مثبت" رو تمرین کن

به جای فکر کردن به شکست یا درد، روی موفقیت‌های کوچیکت تمرکز کن. حتی وارد کردن کمی از دیلاتور هم یه پیشرفته.

✅ ۴. ارتباط با همسرت مهمه

اگه هنوز با همسرت در این مورد صحبت نکردی، سعی کن شفاف بهش توضیح بدی که این یه مشکل بدنی و روانی ترکیبیه، نه ترس از رابطه.

شاید همسرت هم اضطراب داره و این روی تو تأثیر گذاشته. مشاوره زوج‌درمانی می‌تونه کمک کنه.

✅ ۵. اگه دیلاتور خیلی اذیتت می‌کنه، جایگزین‌های دیگه‌ای هست

بعضی‌ها با ماساژ ناحیه واژن و تمرین انگشت قبل از دیلاتور نتیجه بهتری می‌گیرن.

🔹 مهم‌ترین نکته:

صبور باش! این مشکل کاملاً درمان‌پذیره ولی زمان می‌بره. خیلیا مثل تو این مسیر رو رفتن و موفق شدن، تو هم حتماً می‌تونی. اگر احساس می‌کنی از نظر روحی تحت فشار زیادی هستی، شاید همراه کردن روان‌درمانی تخصصی در کنار تمرینات فیزیکی روند درمانت رو راحت‌تر کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حق داره انشالله بتونیمن خودم فکر نکنم بتونم نداشته باشم چجوری‌میتونین😅😅😅🤣🤣میترسی یا مشکلی داری؟ ...

راجب چی حق داره ؟

عزیزم راجب واژینیسموس چیزی شنیدید اصلا ؟ 😅

واژینیسموس یه اختلال عضلانیه که باعث انقباض غیرارادی عضلات واژن می‌شه و دخول رو دردناک یا غیرممکن می ...

ممنونم عزیزم 

این پاسخ هوش مصنوعی بود؟ 

راجب چی حق داره ؟عزیزم راجب واژینیسموس چیزی شنیدید اصلا ؟ 😅

نه والا نه رابطه داشتم نه چیزی میدونم 

عزیزدلم آدمه ایشون حس داره ایشون نیاز داره باید نیازش رفع بشه عالا بگیم ۱ ماه یا ۵ ماه اشکال ندارد تحمل‌میکنه‌میگه زنم درست میشه

یکم درک کنین شوهراتونو 

حق داره انشالله بتونیمن خودم فکر نکنم بتونم نداشته باشم چجوری‌میتونین😅😅😅🤣🤣میترسی یا مشکلی داری؟ ...

عزیزم ایشون مشکلشون این اینجا راه حل‌خواست نه این که بهش بدتر بگید قضاوت نکنید ممکنه شما اینجوری بشید 

ممنونم عزیزم این پاسخ هوش مصنوعی بود؟

💕آره گلم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه والا نه رابطه داشتم نه چیزی میدونم عزیزدلم آدمه ایشون حس داره ایشون نیاز داره باید نیازش رفع بشه ...

پس اول مطالعه کنید ببینید من چی نوشتم بعد نمک روی زخم بشید 

واژینیسموس یک بیماریه ناخواسته هست که امکان رابطه وجود نداره 

زن و شوهر باید در سختی و مشکلات باهم باشه نه خوشی 

اگه ازدواج کردید و مثلا در مدت حاملگی نتوانستید رابطه داشته باشید یا دچار بیماری شدید به همسرتون حق میدید خیانت کنه ؟! 

خیلی نظرتون عجیب و ناآگاهانه بود 

عزیزم ایشون مشکلشون این اینجا راه حل‌خواست نه این که بهش بدتر بگید قضاوت نکنید ممکنه شما اینجوری بشی ...

قضاوت نکردم گفتم شوهرتو درک کن که نیاز داره

همین یکم به شوهرش فکر کنه 

انشالله مشکلش زود حل شع ☺️

عزیزم ایشون مشکلشون این اینجا راه حل‌خواست نه این که بهش بدتر بگید قضاوت نکنید ممکنه شما اینجوری بشی ...

مشخصه سنشون کمه و اطلاعات ندارن