2777
2789
عنوان

تراپیست ✓

131 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 🌸

من 6 ماهی میشه ک تراپی میشم 

تراپیستم مثله ی نقطه امن برام میمونم و واقعا تخلیه میشم و تا به حال خیلی از مشکلاتم حل شده اما الان خسته شدم و احساس ناامیدی میکنم کسی هست ک راجب روانشناسی اطلاعاتی داشته باشه؟

خب چرا درمورد این احساس خستگی و ناامیدی تون باهاش صحبت نمی کنید

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکلات زیادی دارم ولی درسهام برام الویته متاسفانه نمیدونیم به کدومشون برسیم

اگر مشاور درسی پس تراپی نیست

منم مشاور دارم خیلی بهتر شدم حتی بعد از یک جلسه ولی از یک طرف هزینه اش باز افسردم میکنه🤣

اگر مشاور درسی پس تراپی نیستمنم مشاور دارم خیلی بهتر شدم حتی بعد از یک جلسه ولی از یک طرف هزینه اش ب ...

مشاور درسی جدا دارم 

تراپیست هم جدا  عزیزم 

چون تخصصشون متفاوته

من دو تا حدس دارم1-یا اینکه انتظار داشتی تو 6 ماه مشکلت حل شه و چرا تا الان حل نشده و از این روند خسته شدی2-یا اینکه نیاز هایی داری از تراپی که فراتر از چیز هایی هست که تو جلسه میگی .یه جور خلا یه کمبودی رو حس میکنی .میگی که خیلی از مشکلاتت حل شدن و انگار تو چیزی بیشتر میخوای و واسه همین خسته و نا امیدیوقتی کسی میره تراپی معمولا تا یه مدت این حرف زدن و تخلیه روانی رو انجام میده و کیف میده ولی بعد خسته کننده میشه .فکر کن به اینکه تو از جلساتت چی میخوای بدست بیاری .میخوای چکار کنی واینکه یک کلمه که گفتی تراپی "میشم" و کلمه "نقطه امن" اینارو بیشتر فکر روش فکر کنید.و اینکه ممکنه اینکه همین موضوعو به تراپیستت نمیگی ترس هایی داشته باشی که پنهان باشه ،ممکنه ناراحت شه یا ولت کنه یا اهمیت نده .بهش بگی بهتره به هر حال اونقدر مهم بوده که بخاطرش تاپیک زدی.موفق باشید

من دو تا حدس دارم1-یا اینکه انتظار داشتی تو 6 ماه مشکلت حل شه و چرا تا الان حل نشده و از این روند خس ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

بعد از مدتها چک کردم چقدررر کامل و دقیق گفتین ممنونم از وقتی ک گذاشتین برام خیلی باارزش بود🌸🤲🏼

دقیقا توی این مدت فقط تخلیه روانی میشدم و همین باعث می‌شد صداهای توی سرم تاحدودی خاموش شه

و الان ک بهش فکر میکنم هیچوقت برای حل مشکلاتم ازشون راهکار نخواستم فقط میخواستم ک صرفا حرفای توی دلمو بگم

ولی خب فکر میکنم دکتر کاملا تروماهام رو شناختن..

من دو تا حدس دارم1-یا اینکه انتظار داشتی تو 6 ماه مشکلت حل شه و چرا تا الان حل نشده و از این روند خس ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید؟

باهاتون صحبت کنم اگه امکانش هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز