2821
2789
بلهیعنی واقعا نجوشونمبه نظرم درست میشه ها فقط میترسم مسموم کنه

واییی نه دختر نکنی ها شیر می‌بره ول کن اونو بچه ها شوهرت بخورن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییی نه دختر نکنی ها شیر می‌بره ول کن اونو بچه ها شوهرت بخورن

شوهر ندارم وگرنه میدادم بخوره همشو😂

اون اگه خراب نشه یه حرکتی روش بزنم شاید درست شد

با افتخار دختر ایرانم...💚
شوهر ندارم وگرنه میدادم بخوره همشو😂اون اگه خراب نشه یه حرکتی روش بزنم شاید درست شد

هیچ حرکتی نزن روش خدایش بزارش تو یخچال تا فردا خانواده کسی هست بخوره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دلم نمیاد قبلیا رو بریزم دور زیاد بود

عزیزم چند لیوان شیر بوده ؟

توی نصف لیوان شیر دیگه یک یا دو قاشق پر آرد بریز (اونقدر که فکر می‌کنی برای فرنی که قبلاً درست کردی کافی هست)خوب هم بزن بریز داخل فرنی قبلی و مجدد بذار رو گاز زیرش رو کم کن خوب هم بزن تا غلیظ بشه نگران نباش اصلا خراب نمیشه من تضمین میکنم بعد هم چرا باید مسموم بشه و قتی تازه درست کردی و داخل یخچال بوده برو  امتحان کن خیالت هم راحت

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

نه شیر ویبره نه هیچ اتفاق دیگه ای نیفته برای من همچین مشکلی پیش اومده فقط قبلش آرد رو داخل شیر سرد خوب هم بزن تا گلوله نشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
عزیزم چند لیوان شیر بوده ؟توی نصف لیوان شیر دیگه یک یا دو قاشق پر آرد بریز (اونقدر که فکر می‌کنی برا ...

مرسی عزیزم همینکارو کردم و حل شد 

مرسی❤️

وقتی انقد دوبه شکی نده بهشون

اوکی کردم

یکم دیگه با غلظت درست کردم گذاشتم بجوشه قبلیا رو ریختم توش

نه گلوله گلوله شد نه هیچی یکنواخت و خوب شد😁❤️

2823
2791
2779
2792