2777
2789
اگه همونو از یخچال دربیارم توش آرد بریزم دوباره بجوشه چی؟

خراب میشه شیر آرد زده رو دوباره نمی‌زارن رو گاز سرد گرم بشه اینو بخوریدسحری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخه شیر پاستوریزه بود یه بار گرمش کردم گذاشتم تو یخچال دوباره گرم کنم میترسم مسموم کنه

فک نمیکنم چون من پیش اومده شیرو‌دوباره گرم کنم ولی اصلا چطور فرنی سرد میخورین الانم یکم شله بخورین بابا واسه مهمون ک نیس واسه خودتونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خراب میشه شیر آرد زده رو دوباره نمی‌زارن رو گاز سرد گرم بشه اینو بخوریدسحری

آخه برای کسی درست کردم 

آبروم میره

از طرفی هم خودم نمی خورم باید بریزم

با افتخار دختر ایرانم...💚
آخه برای کسی درست کردم آبروم میرهاز طرفی هم خودم نمی خورم باید بریزم

پس دوباره ی کم دیگه درست کن فرنی آسون زود درست میشه آرد بندازه بریز مساوی شیر خوب هم بزن قبل بزاری روی گاز گذاشتی رو گاز هم بزن تا غلیظ بشه مایع روشل نباشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس دوباره ی کم دیگه درست کن فرنی آسون زود درست میشه آرد بندازه بریز مساوی شیر خوب هم بزن قبل بزاری ر ...

اون قبلی رو بریزم دور؟

حیف نیست آخه نعمت خدا؟

با افتخار دختر ایرانم...💚
اون قبلی رو بریزم دور؟حیف نیست آخه نعمت خدا؟

نریز دور کی درست کردی می‌بنده روش فرنی همجوره اش خوشمزه اس

۲ ۳ ساعت پیش

اره برو ببین ی کم بخورازش خوشمزه شده