2777
2789
عنوان

مهریه🤍

315 بازدید | 26 پست

سلام دخترا 

به نظرتون بخشیدن مهریه بعد از عقد کار اشتباهی هست؟🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حماقته

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

دلیلش چیه

اگر قرار بود ببخشید چرا اول ازدواج خواستید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

صد در صد میتونه روت زن بگیره

اگه قرار به این زودی خیانت کنه همون بهتر که بره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دلیلش چیهاگر قرار بود ببخشید چرا اول ازدواج خواستید

دلیل چی گلم ؟

دلیل چی گلم ؟

دلیل بخشیدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

در صورتی مهر میبخشم‌ک حق همه چیز داشته باشم

ببین اون بخاطر من قبل از عقد هم خونه هم ماشین شو به نامم زد بدون اینکه چیزی بگه 🥲منم میخوام بعداز عقد مهریه مو ببخش ام😅

دلیل بخشیدن

ببین اون بخاطر من قبل از عقد هم خونه هم ماشین شو به نامم زد بدون اینکه چیزی بگه 🥲منم میخوام بعداز عقد مهریه مو ببخش ام😅

ببین اون بخاطر من قبل از عقد هم خونه هم ماشین شو به نامم زد بدون اینکه چیزی بگه 🥲منم میخوام بعداز ع ...

بخاطر ایشون و خودت زن عاقل و همراهی باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز