2777
2789
عنوان

جوجه قشنگم مرد

512 بازدید | 26 پست

چند روزی بود یه جوجه خریده بود برادرم من نگهش میداشتم و میبردمش حیاط دور بزنه خیلی کوچولو توی این چند روز  مهرش مثل یک بچه کوچولو به دلم نشست امروز میلرزید و عصر فکر کردم خوابه نمیدونستم اخراشه و بعدش فوت شد،انقدر ناراحتم خودم خاکش کردم البته زیرش و روش جوراب گرممو گذاشتم ،وابستگی چیز عجیبیه ،خوشبحال اونایی که به هیچکس و هیچ چیز وابسته نیستن.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزمم تسلیت میگم🥺😂منم پارسال خریدم مرد کلی اشک ربختم دیگه شوهرم نمیذاره بخرم تا اخر عمرم

من برادرم خرید کلی التماس کردم نخر میمیره و حال و روزم بد میشه لج کرد که باید بخرم

جوجه هایی که میارن مثل نوزاد میمونه تازه از تخم در اومدن یا از زیر مرغ برداشتن

به شدت آسیب پذیرن

و اصلا درست نیس که تو این فصل که هوا سرده بیارن تو بازار 

من پارسال گرفته بودم 

یه روزش کامل چسبیده بود به خودم و گرم نگه داشته بودمش 

خیلی سرحال بود

ولی شب تا صبح نتوستم بخوابم 

میترسیدم زیر بمونه لِه بشه مثل مرغ ساکن نشسته بودم یه گوشه،بو مرغ گرفته بودم😑😂

شب دوم دیدم نمیتونم   از بیخوابی داشتم میمردم 

گذاشتمش پیش بخاری 

صبحش از سرما مرده بود🥺🥲

هنوز که هنوزه عذاب وجدان دارم 

منم دوتا داشتم بزرگشون کردم خروس شدنخیلی زیاد وابسته بودم بهشونوقتی شروع کردن به قوقولی قوقو کردن هم ...

چکار ب خروس داشتن ی ذره صدای خروس میشینذین بجای تی وی و گوشی

جوجه هایی که میارن مثل نوزاد میمونه تازه از تخم در اومدن یا از زیر مرغ برداشتنبه شدت آسیب پذیرنو اصل ...

این ظلمه که جوجه ها رو میگیرن میارن و بعد اونم چی طرف حساب خریذشون بچه ها هستن معلوم نیس ی قلوپ آب میدن بهشون یا نه او غربت میمیرن

آزه آنقدر دلم کباب شد که تن بی جونشو درحالی که صبح داشت بازی میکرد والان دیگه نفس نداره گذاشتم تو خا ...

منم برا حیوونا خیلی دلم میسوزه خیلی گناه دارن🥺

ی گربه داشتم سه چهار ماه بود خودم بهش غذا میدادم بزرگ شده بود چن روز پیش بی دلیل مرد🥲

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

منم برا حیوونا خیلی دلم میسوزه خیلی گناه دارن🥺ی گربه داشتم سه چهار ماه بود خودم بهش غذا میدادم بزرگ ...

واقعااا!!!چرا آخهه چرا حیوانات تحملشون کمه؟؟

چرا انقدر آسیب پذیرن وای خدا ،اصلا حالم خوب نیست من اون جوجه رو مثل یک انسان دوستداشتم حتی دلم نیومد ببرم بیرون خاکش کنم،قربون پاهاش بشم که نشد دیگه راه بره

واقعااا!!!چرا آخهه چرا حیوانات تحملشون کمه؟؟چرا انقدر آسیب پذیرن وای خدا ،اصلا حالم خوب نیست من اون ...

اهوم فک کنم بخاطر سرما مرد🥲

ولی دیدی بعضی ادما چقد بی رحمن و چجوری با حیوونا رفتار میکنن؟ 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

اهوم فک کنم بخاطر سرما مرد🥲ولی دیدی بعضی ادما چقد بی رحمن و چجوری با حیوونا رفتار میکنن؟

من که دیگه هیچ حیوانی نمیگیرم،ی گربه کوچولو بود پیش خونمون و پاییز بود و خیلی سرد یخ کرده بود وخیلی گرسنش بود،منم رفتم گوشت آپز کردم نمک زدم بهش با برنج و آب براش بردم ،مذتیه از اینجا رفته دیگه نیست.