2777
2789
عنوان

از زمانی که

194 بازدید | 18 پست

کات کرده بودم حالم خوب بود که از این رابطه اومدم بیرون. دلیل کات این بود مدام بهم میگفت دوست معمولی باشیم ولی خدایی خیلی بهم توجه میکرد و....

ولی خب کات کردم

الان بعد از ی ماه ی چند روزی هس هرشب میاد تو خوابم همش تو ذهنمه من خودم خوشحال بودم تمومش کردم الان چرا اینجوری شدم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ میشه بیشتر راهنماییم کنی خستم واقعا🫠🫠🫠

ببین اون موقع خوشحال بودی چون انگار ی بار سنگین از روی شونه هات برداشته شده ولی خب تو به اون توجه ها و وجود اون ادم عادت داشتی  

الان یه مدت کوتاهی ممکنه این اتفاقا این خواب دیدنا و فکر کردن بهش برات پیش بیاد ولی زود گذره و تموم میشه سعی کن خودت رو سرگرم کنی و یه رابطه قشنگ و جدید رو شروع کنی 

اون کسی ک بهت گفته دوست معمولی باشیم اون دیدگاهی که تو بهش داری رو نداره و برات مشکلات بدتری پیش میومد اگه ادامه میدادی خیلی فهمیده ای ک تموم کردی

من نزدیک دوسال با یکی بودم ک میگفت قصدش ازدواجه و مادرش هم خبر داشت و دیگه رفته بود سرکار که بیاد خواستگاریم و همه چیز رسمی بشه ولی همین چند وقت پیش فهمیدم که تو دوره ای ک با من بوده خیانت کرده بهم و هنوزم داره خیانت میکنه خلاصه ک تمومش کردم و الان ی رابطه بهتر دارم و حالم خوبه

اینو گفتم ک بدونی اگه کال کردی حتما یه رابطه بهتری رو تجربه میکنی

ببین اون موقع خوشحال بودی چون انگار ی بار سنگین از روی شونه هات برداشته شده ولی خب تو به اون توجه ها ...

وااای این حرفایی که زدی دقیقا قول های همون پسره بود.اینکه گفت تا دو سال دوست باشیم بعد میاد خواستگاریم و چون کارش تق و لق بود میگفت تا دوسال کار کنم خونه بگیرم و ماشین و ....

حتی مامانشم از رابطه مون خبر داشت 

پس ذاتشون یکیه این پسرا💔😐

وااای این حرفایی که زدی دقیقا قول های همون پسره بود.اینکه گفت تا دو سال دوست باشیم بعد میاد خواستگار ...

دقیقاااااا 

به منم گفت دوسال کار کنم خونه ماشین و ی سری وسیله بگیرم بعد میام خواستگاری

تا قبل اینکه بره خواستگاری میگفت همون دوماه اول ک برم سرکار میام صحبت میکنیم با خونوادت

ولی بهتر ک تموم شد

دقیقاااااا به منم گفت دوسال کار کنم خونه ماشین و ی سری وسیله بگیرم بعد میام خواستگاریتا قبل اینکه بر ...

خدا ذلیل کنه 😐 ما دخترا هم احساسی هستیم از لحاظ روحی داغون میشیم😑 به خدا حرفایی که اون پسره زد بهت دقیقا اینم همینو گفت تازه داره یادم میاد میگفت بعد دو ماه هر دو خانواده در جریان باشن و بعد دو سال رسمی کنیم همه چیو

آخ قلبم❤️‍🩹

خدا ذلیل کنه 😐 ما دخترا هم احساسی هستیم از لحاظ روحی داغون میشیم😑 به خدا حرفایی که اون پسره زد بهت ...

من خودمم هنوز بعضی وقتا به حرفاش فکر میکنم یجوری میشم البته بگم یک ماه نشده ک کات کردم

بخش فکر نکن عزیزم بیخیالش شو اینا همشون ذاتشون همینه برای خودت بچرخ به خودت برس بعد یکی میرسه سر راهت که خودت هم باور نمیکنی و خداروشکر میکنی ک تموم کردی 

مطمعنم دیر یا زود طعم واقعیه خوشبختی رو میچشی گلم