2789
عنوان

بی پولی😭💔

140 بازدید | 13 پست

حالم از این زندگی بهم می خوره تا جایی که یادمه تو نداری بزرگ شدم حداقل بگو خدا ما که بدبختیم چرا بهمون مریضی میدی تنبلی تخمدان دارم پول ندارم برم دکتر بابای بدبختم هیچی نداره دلم براش می سوزه دو قرونشو خرج مریضیم کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همینجوری ولش کردم ارتروز زانو و دیسکم دارم هزینه هامم باخودمه که پولم ندارم اونقدر خرج دکتر کنم دکترم برای هر مریضی رفتم انگار هیچی بلد نیستن هرچه بادا باد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

عزیزم امیدوارم برکت ب زندگیتون بباره 

باباها خیلیییی گناه دارن ب خدا مخصوصا تو این شرایط کوفتی صد خودشون میذارن ولی مقصر اونا نیستن

تنبلی تخمدان درمان انجنان خاصی نداره ک‌عزیزم من از زمانی ک‌یادم‌میاد تنبلی تخمدان دارم برادرمانشم‌هیچکار نکردم 

فقط زمانهایی ک‌میخواستم باردار بشم ی دپره قرص متفورمین میخوردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
عزیزم امیدوارم برکت ب زندگیتون بباره باباها خیلیییی گناه دارن ب خدا مخصوصا تو این شرایط کوفتی صد خود ...

مال من هر دو تخمدانمه همش لکه بینی دارم میترسم شدید باشه 

عزیز دلم نگران نباش تنبلی تخمدان با داروی دکتر درمان قطعی نداره . دختر من یکسال تمام زیر نظر دکتر دارو مصرف کرد آخرشم هیچی به هیچی 

خودت کم کم رحمت رو گرم کن مثلا با روغن زیتون هر روز ده دقیقه دور نافت رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

سبک زندگیتو عوض کن ؛ شبا زود بخواب صبح زود بیدار شو . سردیجات نخور مثل ماست و دوغ و فست فود و .....

هر روز نیم ساعت پیاده روی کن حتی شده تو خونه