2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نی بیارم 🥺🥲

144 بازدید | 17 پست

با همسرم ۸ ماه دوست بودیم بعد هشت ماه اومد خواستگاری و عقد کردیم . یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۱۰ ماهه عروسی کردم. من وقتی عقد بودم با همسرم زندگی کردیم یعنی تو ی طبقه خونه جدا زندگی میکردیم فقط هفته ای ی بار می‌رفتیم خونه مادر شوهرم سر می‌زدیم بر می‌گشتیم . تو دوران عقد عروسی کردم با همسرم .  الان یک ماه دیگه ۲۰ سالم میشه و همسرم ۲۷ سالشه . منم دانشجو ترم دو هستم . چند وقته همش دلم بهانه بچه میگیره چون من و همسرم  خیلی بچه دوست هستیم ولی من دو دلم . اینم بگم بچه بیارم درسم ادامه میدم از دانشگاه پرسیدم گفت کلاس آنلاین برات میزاریم .

بنظرتون اقدام کنم ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز سنت خیلی کمه 

والا خواهر من یک سال ازت بزرگم تو آینده ام موندم 

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
همه تو دوران عقد با شوهرشون عروسی میکنن

می‌دونی من مامانم بهم گفته بود تو دوران عقد عروسی نکن ال میشی بل میشی دیگه خودت می‌دونی چی میگن ولی گوش نکردم اولش احساس گناه داشتم از همچین کاری 🤦

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بله چرا که نه

چون عشقتون رو دوبرابر وخونتون رو پر مهر تر میکنه

من خودم بچه زود آوردم موقه بارداری ناراحت بودم ولی بعد به دنیا اومدنش فهمیدم که خدا چه لطف بزرگی در حقم کرده تو هم دودل نباش 

نه عزیزم

خیلی زوده

اجازه بده به بهانه تموم شدن دانشگات حداقل دونفری باشین

بچه با اینکه قلب آدمه اما اگه کسیو نداشته باشی که ۲۴ای کمکت باشه فقط عذاب آدم میشه

خودم بچه دارم و دنیامه.اما هیچوقت دیگه برای خودم نیستم و این عذابم میده

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
می‌دونی من مامانم بهم گفته بود تو دوران عقد عروسی نکن ال میشی بل میشی دیگه خودت می‌دونی چی میگن ولی ...

ااان منظورت الان فهمیدم چیه منظورت رابطه است ؟

بعد اجی ببخش مامان بابات یا خانواده شوهرت مشکل نداشتن که بدوته عروسی باهم زندگی میکردین بع جهازت کی بردی خونه شوهر