2777
2789

چه کاری جلوی فامیل شوهترون یا خانوادش انجام دادین که خیلی خجالت کشیدید؟😎🤪😂سم ترین کاری که جلوی فامیل شوهرتون انجام دادین؟😌

دوستت دارم

چون شوهر ندارم پس سمی ندارم😎😎

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا خیلی توی فامیل شوهرم سنگین رفتار میکنم یعنی اینقدر بهم احترام میزارن که نگو شوهرم یه دایی داره جوونه ولی خیلی دوسم داره منم دوسش دارم خیلی ادم  خوبیه تازه ازدواج کرده بودیم اتاق وهرم دو تیکه بود یه دیوار نصفه وسط اتاق بود اونطرف اتاق و نمیشد دید خلاصه من موهامو تازه کراتین کرده بودم  بعد شوهرم تو اتاق خواب بود رفتم خلاصه حرفای عاشقونه و قشنگ حالا منم یه ست لباس زیر خریده بودم پوشیدم به وشهرم نشون بدم یهو دیدم یه نقر سرفه میکنه الان بعد ۶ سال هنوز نمیتونم تو چشماشنگاه کنم

دست دادن با پسر خواهرشوهرم، بعد از تو اتاق با اشاره میخواستم چیزی ب شوهرم بگم ک خواهرش نفهمه شوهر خنگم ندید ولی خواهرش منو تو آینه دید ک داشتم بال بال میزدم گفت برو اتاق خانمت کارت داره🤦🤦🤦

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

تازه عقد کرده بودم پدر شوهرم اومد دنبالم منو برد خونه شون ظرف شویی آشپزخونه شون خراب شده بود مجبوری ظرف هارو بردم توی حیاط بشورم بعد که شستم ظرف ها رو گرفتم دستم  اومدم داخل از که توی هال اینه بود خودم و دیدم دیگه با یه دستم ظرف هارو نگه داشتم با یه دستم موهامو مرتب میکردم و میگفتم وای چه خوشگلم چقدر نازم نامزدم قربونم بره که یهو ظرف ها از دستم افتاد یه صدای بدی ایجاد کرد توی خونه ابرو برام نموند از همه بدتر جلوی نامزدم خیلی خجالت کشیدم یعنی ظرف هارو ول کردم رفتم توی اتاق نشستم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎