2777
2789
عنوان

با این علائم باردارم آیا

72 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من این ماه چند بار اقدام داشتم، اولین ماه اقداممه، موقع بازه تخمک گذاریم علائم خیلی زیادی داشتم، در حالیکه هیچوقت قبلاً اصلا متوجه نمی‌شدم کی تخمک گذاری شدم، بعدش همه علائمم از بین رفت و فقط موند درد نقطه ای در اطراف نافم، از دیروز که روز ۲۲ پریود بود اونم قطع شد، فقط از امروز یکم احساس گرما میکنم نمی‌دونم بخاطر روزه است یا چی، بجای عصبی شدن قبل پریود که همیشه میشدم خیلی آروم شدم،

ببخشید ترشحاتم از نظر غلظت متوسط و به رنگ زرد هستند، عفونت هم نیست

یکم هم سردیم کرده و روی بالشم دوبار آب دهانم ریخته که بی سابقه است،

نظرتون چیه؟

خواهشاً نگید منتظر موعدت بمون، تحمل ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیزی ممکنه

من خودم دهنم تلخه چند روزه. میترسم حامله باشم. منتظرم موعدم بشه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

من همه علائم داشتم حتی س.ینه هام دردناک و بزرگ شده بود  ترشح درد نقطه ای درد کنار ناف ولی پریود شدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

به نظرم نیست این علائم واسه بیماری یه جا گفته بود اگه شبا آب دهنتون‌ بیرون میاد تو خواب سردی بدن دار ...

خب سردی بدن می‌تونه علامت بارداری باشه، یا گرمی، کلا بهم ریختن مزاج

دهن تلخ که علامت بارز بارداریه، نمی‌خوای بچه؟

نمیدونم. هم میخوام هم نمیخوام.

بچم تنهاس اما از طرفیم شرایط مملکت صلاح نمیبینم بچه دیگه ای رو اضافه کنم تو این اوضاع

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
نمیدونم. هم میخوام هم نمیخوام.بچم تنهاس اما از طرفیم شرایط مملکت صلاح نمیبینم بچه دیگه ای رو اضافه ک ...

اگه حالت بینابینی داری و نمیدونی چی به صلاحته خب حالا که ایشالا بارداری جوابتو داری از خدا میگیری، وجود بچه به صلاحته...

اگه حالت بینابینی داری و نمیدونی چی به صلاحته خب حالا که ایشالا بارداری جوابتو داری از خدا میگیری، و ...

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد هم برا من هم برا شما

معتقدم خدا هرچیزیو در بهترین زمان برامون به جریان میندازه باید سپرد به خودش