_84zara مدیر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4427 عنوان ازدواج سنتی یا عاشقانه | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست دلیلشم بگید🫠 خدایاشکرت❤️ کاربری دست دو نفر هست 1403/12/12 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16521 ازدواج من سنتی بوده...و بعد دیدن کلی ازدواج موفق و ناموفق به این نتیجه رسیدم بهترین ازدواج ازدواجیه که با عقل و منطق جور در میادنه اونقدر عاشق و چشم بسته که بدی های طرف مقابلو نبینیو نه اونقدر غریبه و دور از دسترس که بازم عیب هاشو نبینی حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
_84zara مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4427 سنتی نهچون من کلا توی هیچ زمینه ای سنتی نیستم 😂😂 خدایاشکرت❤️ کاربری دست دو نفر هست
_84zara مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4427 سنتی عاشقانه ایاول سنتی معرفی بشی بعد عاشق طرز فکر و عقاید شوهرت بشی مثل ی ملکه باهات رفتار کنه و تو ... چه خوب🙃✨️ خدایاشکرت❤️ کاربری دست دو نفر هست
darli عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 12 کسی که انتخاب کنی بهترهچون اینجوری هم شناختو داری هم که پای لرزششم میشینی دقیقا درسته مثل من ۱ سال با یه پسر بودم ب قصد خواستگاری باهم آشنا شدیم داداشم گفت نه چنان ناراحت شد و ۴ روزه بام حرف نمیزنه انگار من گفتم نه
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14209 چه خوب🙃✨️ مثل زندگی دوستم ماشااللهشوهرش ی طوری با عشق نگاش میکنه انگاری خوشگل ترین دختر دنیا رو صاحب شده بااینکه دوستم چهره خیلی معمولی داره من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅