2777
2789

من تو فامیل یا هر جایی برم بمن میگن ساکت من از کلمه ساکت حالم بهم میخوره دلیلش واقعن چیه باید بزنم بشکنم بگن ساکت نیست من فقط رعایت ادب میکنم هر جا برم سلام احوالپرسی دست میدم مودب میشینم جایی تا کسی سوالی نپرسه چیزی نمیگم بعدش امروز رفتم مغازه دخترم خیلی پر انرژی پرو هست بعد مغازه دار میگن شما اینقدر ساکتید به کی رفته دخترت بازم کلمه ساکت مثه چی جلو رومه چبکار کنم والا حرفم میزنم متعادل بازم میگن ساکت

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

چیزه بدی نیست که

توام اخلاقت اینطوریه ساکتی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عزیزم این کلمه رو بزار پای تعریف و واقعا هم تعریفه

و دیگه نسبت بهش حساس نشو

والا به منم میگن پرحرف چون یکم اجتماعی تر و برون گرا هستم

از نظر من ساکتی تعریفه

مردم هم حرف زیاد میزنن ، اهمیت نده

الهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این کلمه رو بزار پای تعریف و واقعا هم تعریفهو دیگه نسبت بهش حساس نشووالا به منم میگن پرحرف چون ...

بمن بر میخوره به عنوان عیب میبینم

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

بمن بر میخوره به عنوان عیب میبینم

عیب نیست گلم حسنه.

اینکه میتونی مدیریت کنی و هر حرفی رو نزنی خیلی خوبه

آدمایی که زیاد حرف میزنن، زیاد هم خواسته یا ناخواسته دل میشکنن

الهم عجل لولیک الفرج