hsh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 772 عنوان بارداری 186 بازدید | 11 پست سلام بچه هاکسی هست برابارداری قرص زینک پلاس وفولیک اسیدوویتامین Eبرابارداری خورده باشه وچندوقته جواب گرفته 1396/10/21 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 فوليك اسيد خوردم همون ماه جواب گرفتم با قرص آهن خوردم شوهرمم فوليك اسيد خورد دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
khorsandi عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3892 اره من میخوردم ۳ماه الانم که باردارم فقط فولیک اسید میخورم قبل اقدامم ازمایش کامل دادم همه چیم نرمال بود فقط چون بچه ی دوممه کلسیمم باید۳۰باشه ولی۲۶،ی کم کمبود داره ولی خوبه از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 اینا ربطی به باردارشدن یا نشدن نداره.برا اینه که بدنت آهن و ویتامین کم نیاره.قرص کمکی گلوکوفاژیا عمون متفورمینه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
آواتار74 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2499 هيچكدوم از اينا ربطى به زود يا دير باردار شدن نداره اينارو ميدن ذخيره اهن و ويتامينات براى حاملگى فراهم بشهواس زود باردار شدن بايد محرك تخمدان بخورى عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
hsh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 772 آزنایش وسونوبراقبل ازبارراری دادم کفته همه چی خوبه فقط این قرصاروبخورمیترسم این ماهم حامله نشم هشت ماهه منتظرم
hoosnaaa عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2418 اینا ربطی به باردارشدن یا نشدن نداره.برا اینه که بدنت آهن و ویتامین کم نیاره.قرص کمکی گلوکوفاژیا عمو ... من متفورمین میخورم خیلی عوارض داره مثلا ریزش مو.گرفتمسوزش شدیذ معده دارم
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 من متفورمین میخورم خیلی عوارض داره مثلا ریزش مو.گرفتم سوزش شدیذ معده دارم با دکترت مشورت کن.عوارضی نداره.مخصوصا ریزش مو.خارجیشو بخور.گلوکوفاژ پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 آزنایش وسونوبراقبل ازبارراری دادم کفته همه چی خوبه فقط این قرصاروبخورمیترسم این ماهم حامله نشم هشت م ... منم بالای یکساله.اکر عجله داری برو بگو قرص های محرک تخمک بده بهت.منم ماه اینده میرم پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
hoosnaaa عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2418 با دکترت مشورت کن.عوارضی نداره.مخصوصا ریزش مو.خارجیشو بخور.گلوکوفاژ از امروز مصرفشوقطع کردمدل درد شدید و کمردرد پریودی سه چهار روزه امونمو بریدهسمت چپم به اندازه چند انگشت درد داره وقتی فشار میکماز دیروز تا شنبه باید یه روز پریود شم ولی میترسم بی بی بزارم
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 از امروز مصرفشوقطع کردم دل درد شدید و کمردرد پریودی سه چهار روزه امونمو بریده سمت چپم به اندازه چن ... هرچی خدا بخواد پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر