2777
2789
عنوان

تولد همکارم

117 بازدید | 15 پست

بچه ها من خودم روزه ام   ایشون هم تولد من حدود تقریبا بخوام بگم ۲ تومن باکس لوازم آرایشی خرید و بعد از کار رفتیم کافه   حدود ۵۰۰ میز شد      الان اگر بخوام بعد افطار بگم بیا بریم کافه ای چیزی که از کار و زندگی میفتم  چون وقت استراحتمه    اگرم نبرم نگه خسیسی کرد؟   بسرم زده ی دستبند خوشگل نقره بخرم براش و ی باکس مثل خودش البته با آیتم های کمتر    نظرتون چیه ؟ خوبه ؟  دستبند بشه بجای باکسش که بهم داد  باکس هم بشه بجای کافه   خوبه ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مهم اینه جبران کنی حالا نباید عین اون باشه

یعنی بی ذوق نیست   ؟     چون واقعا بعد افطار اصلا حوصله ندارم بپوشم برم بیرون 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

طلا زیر گرم هم میشه یه یادگاری کوچیک اما باارزش باکس و کافه هم نمیخواد

اتفاقا اینم مدنظرم هست   برم ببینم شاید پلاکی چیزی پیدا کردم   بیشترم بشه مشکلی ندارم مثلا ۱ م بالاترم بشه اوکیه چون واقعا دختر خوبیه 

نه عزیزم دیگه ماه رمضون شرایطش فرق داره خودش متوجه میشه

مرسی از نظرت عزیزم 

اره خوبه بجای باکس ی عطر بخر حدود دوتومن

عطر نمیشه    شاید خوشش نیاد   عطر خیلی سلیقه ایه

کادو فرق می‌کنه ک

الان بیخود ترین عطر ۴ تومنه    ۴ تومن بدم بعد خیلی خوشش نیاد یجوریه باز طلا و نقره ر و همیشه میتونه استفاده کنه    بازم بهش فکر میکنم   مرسی وقت گذاشتی عزیزم 💓