2821
2789
عنوان

دخترا بیاین😅

133 بازدید | 13 پست

سلام دخترا چطورین میگم شما عصبی میشید مثلا بحث میکنید با پانتر/همسرتون واکنش تون چیه موقعی که عصبی میشید؟

اقا دیشب ما بحث کردیم بعد من عصبی شدم زیر گوش شو زدم بدی اینه دست منم سنگینه بعد من عصبی بشم اصلا کارام دست خودم نیست نامزدم بیچاره چیزی نگفت اصلا  فقط نگاه پر از سکوت اش مثل فوش بود برام:/😂😂💔حالا رفتم خونه امروز صبح بهش پیام دادم دیشب اگه کاری کردم دست خودم نبود خودت میدونی توی دلم چیزی نیست برگشت گفت تو حتی انقدر لجبازی عذرخواهی هم نکردی ولی ا من ته اون تیک عصبی دور به مازندرانی گفت یعنی قربون تیک عصبی ات😂💔خیلیییی عذاب وحدان گرفتممم خانوما شما پیشنهادی دارین برای اینکه توی بحث/ دعوا خودمو کنترل کنم؟🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته گذشته با شوهرم دعوامون شد هنوز آثار باستانیم رو سینه‌اش کبوده😂 یه جوری زدم هنوز جاش کبودهیک ...

اوهههه😂😂همیشه توی دعوا اینطوری میکنی؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

منم میزنمش ولی به شوخی اونم میخنده ...

ولی خب بحث ما جدی بود🥲💔

اوهههه😂😂همیشه توی دعوا اینطوری میکنی؟

نه بابا😂

وقتایی که پررو بازی دربیاره میخواست بزنه تو گوشم من پیشدستی کردم😂

حالا تفاوت قد و وزن بسیاااار مشهودی داریم

هییچکس باور نمیکنه از من کتک بخوره😂

نه بابا😂وقتایی که پررو بازی دربیاره میخواست بزنه تو گوشم من پیشدستی کردم😂حالا تفاوت قد و وزن بسیاا ...

دقیقاااا نامزد منم مربی باشگاه کسی نمیدونه از من کتک خورد:/😂😂💔

اشکال نداره یادشون میره😂😂زن باید قوی باشه😂

افریننن😂😂

به روش نیار معذرت خواهی هم نکن 😂 پوست کلفت باش

اره اصلا معذرت خواهی نکردم:/😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792