2777
2789
عنوان

دلگیرم از زندگی

78 بازدید | 9 پست

سلام 

موندم تو زندگی که اصلا دوسش ندارم،حال دلم خوش نیست

نه میتونم برم نه بمونم،نه شوق زندگی دارم نه دیگه از چیزی خوشحال میشم

چن ساله ازدواج کردم خیلی برا این زندگی جنگیدم کار کردم دو شغله ،شوهرم مریض شد دوسه بار عمل کردکنارش بودم تر وخشکش کردم بدون هیچ توقعی ادامه دادم  حالا بعد از ظهر ها هم کار میکنم ولی همش انرژی منفی میده ک کارای تو چه فایده ای داره،الکی تلاش میکنی ،ی روزی گفت تو مثل زن مردم برای من چیکار کردی نمیدونم چه اشتباهی کردم حس میکنم زیادی به خودم ظلم کردم الانم دیگه خسته شدم تا مرحله مشاوره و دادگاه هم پیش رفتم ولی میگن دلایلت کافی نیست ی وکیل اگر تاپیکمو دید لطفا راهنماییم کمه چیکار کنم که زودتر تموم بشه 

در ضمن دوساله بخاطر کمردردش وعمل)تنگی کانال نخاعی،کار درست وحسابی نداره فقط چن باری بازار هفتگی رفته اونم باز خودم رفتم کمکش خودم بار زدم خالی کردم ،کارمندم تا ظهر سرکارم ،بعد ازظهر هم توخونه کار میکنم ،انلاین شاپ دارم تازه راه انداختم،

برای بچه دار شدن هم مشکل داره،اسپرمش،حرکت نداره،واریکوسل هم داره 

من کم آوردم دیگه توان ادامه این زندگی رو ندارم

قطعا تو داری به خودت ظلم میکنی ، رسما شدی مرد خونه ، توقع مرد رو بردی بالا ! 

یعنی چی تو دو شیفت کار کنی و اون تازه بیاد بگه مثل زن های مردم نبودی! خب معلومه نبودی چون زنای مردم شوهراشون کار میکنن اصولا 😐 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

قطعا تو داری به خودت ظلم میکنی ، رسما شدی مرد خونه ، توقع مرد رو بردی بالا ! یعنی چی تو دو شیفت کار ...

من کار کردم چون اون نمیتونست،اجاره خونه بود،قسط بود...

معلمم بخاطر اجاره خونه زنگ بزنن،یا قسط عقب افتاده زنگ همکارام بزنن از حسابشون کم کنن ابروی من میره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کار کردم چون اون نمیتونست،اجاره خونه بود،قسط بود...معلمم بخاطر اجاره خونه زنگ بزنن،یا قسط عقب افت ...

از همون اول این دلایل رو آوردی و اون فهمید تو مجبوری کار کنی 🥺 ناراحتم برات چون میدونم فرسوده میشی و همسرت قدرتو نمیدونه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حق داری واریکسول بایدعمل بشه بچه دارهم که نمیشن سخته جدابشی خلاص میشی اگه موقعیت به نفع توهستش

کآش بتونم،نمیدونم دیگه چی باید باشه میگن دلایلت قانع کننده نیس

دادگاه میگه برید مشکلاتتون رو حل کنید

پول ندارین بگودادگاه بده چشم ،شوهرم نداره توانایی  دخل خرج جواب گونیست دادگاه قبول کنه بایه وکیل صحبت کن چندسالته 

ازاد