2777
2789

بستگی داره چه ازمایشی باشه من دیروز ازاد هم ویتامین دی و هم تیروئید دادم شد ۴۰ تومن. البته ازامایش تیروئید گرونتره. من بیمارستان رفتم ازمایش دادم. فکر کنم ازمایش وینامین دی ازاد حدود ۱۵ تومن بشه. البته بازم میگم کجا باشه من سری قبل مسعود ازمایش دادم فقط تیروئیدم شد ۱۵۰. 

بستگی داره چه ازمایشی باشه من دیروز ازاد هم ویتامین دی و هم تیروئید دادم شد ۴۰ تومن. البته ازامایش ت ...

اها پس زیاد نیس هزینش. منو برا قبل بارداری دکترم فرستاد ازمایش خون برا کنترل همه چی ،خیلی گرون بود 300 و خورده ای شد. فقط کمبود ویتامین دی دارم که سه تا امپول میزنم هفته بعد میرم ازمایش برا دی.خواستم بدونم بازم هزینه بالا میشه یانه

مرسی اطلاع دادین

راستی میدونین با سه تا امپول مقدار ویتامینم عرض سه هفته میاد حد نرمال یا نه??

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها پس زیاد نیس هزینش. منو برا قبل بارداری دکترم فرستاد ازمایش خون برا کنترل همه چی ،خیلی گرون بود 3 ...

منم ویتامین دیم خیلی پایین بود بهم امپول نداد روزی ۳ عدد ویتامین د۳ هزار داد تا ماه هفتم خوردم دیگه نرمال شد  امپول رو اطلاع ندارم

منم ویتامین دیم خیلی پایین بود بهم امپول نداد روزی ۳ عدد ویتامین د۳ هزار داد تا ماه هفتم خوردم دیگه ...

مال من عددش 3 بود. یعنی نزدیک به صفر. شاید چون خیلی پایینه امپول داده که زود برسه به حد نرمال. فردا اخرین امپولو میزنم برم ازمایش 

ببینیم چقد تاثیر داشته