2777
2789
عنوان

راننده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست
ب خدا الان در ندارن سالن مون شیشه ها ریخته کنار حیاط پلاستیک زدیم تا آماده شهخودمم تا دیشب بستری بود ...

وای😢بارداری🤯

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ماشین با ماشین فرق دارهاین سمند بود صفر هم بود 🤦

😬شوهرت چی گفت😬

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دفعه اول که از استرس زیاااااد تا گفت دنده عقب پام رو برداشتم از کلاج و خاموش شد.دفعه دوم رفتم و پارک ...

اگه ماشین دارین تمرین کن تا رو کلاج وترمز مسلط بشی یا کلاس بردار با مربی

فیلمای آموزشی هم ببین تاثیر داره

اگه ماشین دارین تمرین کن تا رو کلاج وترمز مسلط بشی یا کلاس بردار با مربیفیلمای آموزشی هم ببین تاثیر ...

آره اشتباه کردم وقتی تمرین رفتم باید خودمم تمرین میکردم نمیدونم اصلا با مربی که می رفتم خیلی کنترلم رو ماشین خوب بود الان خودم دیروز تنها رفتم همین دور و بر خودمون کنترل ماشین برام سخت بود

آره حتما خودتم تمرین کن

این هفته چهارشنبه هم امتحان هست نمیدونم برم یانه میگم هی الکی میرم قبول نمیشم 

بنظرم حسابی تمرین کن بعد برو

میدونی دیروز خودم رفتم یکم فقط راه مستقیم تمرین کردم یه گردش های کوچولو هم داشتم کنترل ماشین برام سخت بود نا امید شدم یکم البته این ماشین خودمون هم بد قلقه ولی خب گفتم این راه مستقیم اینطوری میرم چطور می‌خوام امتحان بدم😶

وای خدا حامله بودی😨غصه سالن نخور همین که نی نی ت سالمه خداروشکر واقعا

آره شش ماهه مال دیروز صبحه این ماجرا 

آره واقعا خیلی جاشکر داره که بچه ها سالمن

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

هیچی ،چی بگه دربدر کنار اومد خودم خیلی خجالت کشیدم

آره خیلی حس بدیه باز خداروشکر به خیر گذشت

نه اصلا نگران نباش یکم دقت کنی ایشالا ایندفعه قبولی

🤧چی بگم نمیدونم امروزم نتونستم برم تمرین کنم