2777
2789
عنوان

راننده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست

من خیلی دوست دارم بگیرم یکسال دیگه باید صبر کنم دارم لحظه شماری می‌کنم براش ان شاءالله کنکورمو بدم گواهیناممو میگیرم چندبار پشت فرمون نشستم البته بابام کنارم بوده خیلی خوب رانندگی می‌کنم راضیم از خودم دشت فرمونم خوبه خیلی صبورم تو رانندگی😁

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نیازی نداشتم به رانندگی خداروشکر ، شاید بعدها امتحان کردم 🫣

من چون سنم بالاتره بهت میگم منم تو سن و سال تو فکر میکردم نیاز ندارم ولی حالا بچه هام بزرگ شدن و می بینم خیلی نیازه رانندگی باز تو خوبه تو سن کم گرفتی نیاز هم نداری ذره ذره و تو جاهای خلوت بشین یادت بمونه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من خیلی دوست دارم بگیرم یکسال دیگه باید صبر کنم دارم لحظه شماری می‌کنم براش ان شاءالله کنکورمو بدم گ ...

آفرین حتما بگیر. منم تو فکرم همین که دخترام هجده ساله شدن حتما حتی شده مجبورشون کنم که گواهینامه بگیرن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب میدونی تعداد کسایی که ازمون میدن چقد زیادحداقل ۵۰ نفر

نه اینجا اونقدر زیاد نیستن

منم فردا امتحان دست فرمون دارم مطمینم رد میشم 😂

بار اولتع؟!

عید گرفتم میام راجبش صحبت کنیم😂

ان شاالله 😍

من دفعه اول قبول شدم سه ساله گرفتم و همش پشت فرمونم الان شش ماهه ولی هنوز می‌نشستیم تا دیروز صبح ماش ...

😰ای وای 

😰ای وای

ب خدا 

الان در ندارن سالن مون شیشه ها ریخته کنار حیاط پلاستیک زدیم تا آماده شه

خودمم تا دیشب بستری بودم با اجازه شخصی مرخص شدم اومدم خونه پیش اون یکی دخترم ،ولی خداروشکر تودلیم سالم بود 

ماشین هم که نگم..‌

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

من دفعه اول قبول شدم سه ساله گرفتم و همش پشت فرمونم الان شش ماهه ولی هنوز می‌نشستیم تا دیروز صبح ماش ...

میگم ماشین که تو دنده باشه فقط یه ریپ میزنه و خاموش میشه چطور اونقدر حرکت کرده🤔

میگم ماشین که تو دنده باشه فقط یه ریپ میزنه و خاموش میشه چطور اونقدر حرکت کرده🤔

ماشین با ماشین فرق داره

این سمند بود صفر هم بود 🤦

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

منم همینطور بودم یه سری حتی دومترم نرفته بودم افسره گفت ردیایشالا دفعه چهارم قبولیچرا نتونستی راه بی ...

دفعه اول که از استرس زیاااااد تا گفت دنده عقب پام رو برداشتم از کلاج و خاموش شد.دفعه دوم رفتم و پارک نتونستم خاموش شد دفعه سومم تو کوچه شیب دار دور دوفرمان دوبار خاموش شد نمیدونم هرچی آروم برمیدارم پام رو گازم میدم باز خاموش میشد💔🤧