2777
2789
عنوان

انگیزه بدین درس بخونمممم

105 بازدید | 16 پست

یکم عذاب وجدان بدین من کارامو انجام بدمممم😭😂🤌

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

اینجا بمونی هیچی نمیشی

تازه اومدم ولی نمیدونم چرا حس درس خوندن نمیاد🫠😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از نی نی سایت برو بیرون بعد گوشی بزار کنار به این فکر کن که مملکت چقدر دکتر مهندس کم داره😂😂😂م ...

ما میتوانیممممم😂😂✌️✌️

حسرت نرسیدن به هدف بدترین درده که هیچ درمانی نداره!!!شاید فک کنی شعاره ولی وقتی تجربش کنی میفهمی😐

حققق🥲💔

مغز باید مجبور به درس خوندن کنی.وگرنه میبینی پنجاه سالت شده وهنوزم چیزی نشدی

وای دقیقا راس میگی