2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

916 بازدید | 60 پست

چقدر از مباحثتون مونده

اونایی که تموم کردن چیزی نگن♥️😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه سلامجدیدا خیلی میبینمت🙂

سلااام

اره خیلی میبینیم همو داستان چیه؟😂🤔

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

سلاااماره خیلی میبینیم همو داستان چیه؟😂🤔

نمیدانم اطلاعی ندارم🏃‍♂️

درسارو به کجا رسوندی؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

نمیدانم اطلاعی ندارم🏃‍♂️درسارو به کجا رسوندی؟

مبحث مونده زیاد دارم🥲

مبحث مونده زیاد دارم🥲

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم 

تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

منم فیزیک یحیوی دیدم ولی همه فصلاش رو نه

اول درسنامه می خوندم هر قسمتی که نمیفهمیدم یحیوی میدیدم

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

چرا من نمیتونم باهاش تست بزنم 😞یکماهه با نوسان و موج شروع کردم ولی دریغ از یه ذره پیشرفت 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
منم فیزیک یحیوی دیدم ولی همه فصلاش رو نهاول درسنامه می خوندم هر قسمتی که نمیفهمیدم یحیوی میدیدم

چند درصد میزنی فیزیک ؟ با یحیوی

چند درصد میزنی فیزیک ؟ با یحیوی

میانگین قلم چی ۴۰

چرا من نمیتونم باهاش تست بزنم 😞یکماهه با نوسان و موج شروع کردم ولی دریغ از یه ذره پیشرفت

من دوره ی کاموا رو میبینم تست هارو اوایل به سختی متوجه میشدم ولی الان دستم راه افتاده

تستای تو فیلم و مثلا خیلی راحت میزنم

تو تستای تو خود فیلم و میتونی بزنی؟