2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

1081 بازدید | 60 پست

چقدر از مباحثتون مونده

اونایی که تموم کردن چیزی نگن♥️😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عه سلامجدیدا خیلی میبینمت🙂

سلااام

اره خیلی میبینیم همو داستان چیه؟😂🤔

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

سلاااماره خیلی میبینیم همو داستان چیه؟😂🤔

نمیدانم اطلاعی ندارم🏃‍♂️

درسارو به کجا رسوندی؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

نمیدانم اطلاعی ندارم🏃‍♂️درسارو به کجا رسوندی؟

مبحث مونده زیاد دارم🥲

مبحث مونده زیاد دارم🥲

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم 

تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

منم فیزیک یحیوی دیدم ولی همه فصلاش رو نه

اول درسنامه می خوندم هر قسمتی که نمیفهمیدم یحیوی میدیدم

من امروز جلسه ی سوم کاموا یحیوی و تموم کردم تو فیزیک و با کی خوندی عزیزم؟

چرا من نمیتونم باهاش تست بزنم 😞یکماهه با نوسان و موج شروع کردم ولی دریغ از یه ذره پیشرفت 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
منم فیزیک یحیوی دیدم ولی همه فصلاش رو نهاول درسنامه می خوندم هر قسمتی که نمیفهمیدم یحیوی میدیدم

چند درصد میزنی فیزیک ؟ با یحیوی

چند درصد میزنی فیزیک ؟ با یحیوی

میانگین قلم چی ۴۰

چرا من نمیتونم باهاش تست بزنم 😞یکماهه با نوسان و موج شروع کردم ولی دریغ از یه ذره پیشرفت

من دوره ی کاموا رو میبینم تست هارو اوایل به سختی متوجه میشدم ولی الان دستم راه افتاده

تستای تو فیلم و مثلا خیلی راحت میزنم

تو تستای تو خود فیلم و میتونی بزنی؟