2777
2789
عنوان

درد در واژن

242 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

کمک کنین لطفا

هفته۱۶بارداریم...

الان یهو واژنمو مقعدم تیر میکشن..

نمیتونم بشینم..اگ هم نافمو فشار بدم تو واڗنم درد میگیره...

خطرناکع؟نیاز هس برم دکتر؟

خیلی نگرانم

برای چی نافتوفشارمیدی نکن اینکارومن الان بچه تکون میخوره دردمیکنه بخاطره اینکه سرش پایینه انقدرورنروباخودت

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درد واژن گرفتم و هفته ۱۶ هستم. ولی دیگه ناف برا چی فشار میدی. اگه جفتت پایین بوده باشه و دردت اذیتت کنه احتمالا بهت شیاف بده.من مامایی که پیش دکترم کار میکنه نوشت برام ولی نمیخوام استفاده کنم. اخه درد اونجوری ندارم و به هر کی هم گفتم گفت طبیعی هست

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
برای چی نافتوفشارمیدی نکن اینکارومن الان بچه تکون میخوره دردمیکنه بخاطره اینکه سرش پایینه انقدرورنرو ...

ن فشار ندادم شدید..ولی کلا دور نافمم درد میکنه

منم درد واژن گرفتم و هفته ۱۶ هستم. ولی دیگه ناف برا چی فشار میدی. اگه جفتت پایین بوده باشه و دردت اذ ...

من سرویکسم ۳۲ بود،شیاف چ استراحت مطلق داد دکتر شکرخدا شد۳۹...خونمون پله داره سرویس بهداشتیم بالاس تکرر ادرارم دارم میگم بخاطر پله نباشه یوقت

ولی واسه مقعدت با دست اروم چک کن ببین برامدگی اطرافش نیس؟ تو دستشویی اذیت نمیشی؟ یبوست نداری؟ 

ن چیزی نیست...ولی چن وقته روده هام صدا میده یبسم میشم...

ن چیزی نیست...ولی چن وقته روده هام صدا میده یبسم میشم...

سبزیجات زیاد مصرف کن . همراه غذا سالاد بخور. روی سالادت روغن زیتون بزن. اینا چیزایی که دکتر من گفت. نزار یوبس شی که یه وقت بواسیر نگیری 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋