2821
2789
عنوان

گیمر داریم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست
منم باهاش میزنم بابا تازه انقدر کیل بیشتر میگیرم که نگو سر سی پی شرط میزاریم 😂

😂😂😂 عالیییی زن من گیمیر نباشه چی 😂😂 عالی پایداری باشین

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
😂😂😂 عالیییی زن من گیمیر نباشه چی 😂😂 عالی پایداری باشین

مرسی✨

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه آفلاین بازی میکنم 😅

اهااا نه جی تی ای ساندریاس یا همون 5 قدیم که معروف بود سیاه پوسته انلاین میزدیم خیلی خیلی خوب بود 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
آره منم به اون عادت داشتم با کامپیوتر بازی میکردم.

+++
ارمی هم هستی؟

نه نیستم .

اوکی هرجا هستی موفق باشی 

وای نگو یعنی بعد ازدواج هم بازی می‌کنه🥺🤧🙂💔

اره دیگه ۸ساله ازدواج کردیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره دیگه ۸ساله ازدواج کردیم

وای نه امیدمو از بین بردی 🥺🤧🙂💔😂

واقعا دل زده نمیشن چرا آخه چرااا 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

وای نه امیدمو از بین بردی 🥺🤧🙂💔😂واقعا دل زده نمیشن چرا آخه چرااا

نمیدونم والا اه اه اخه چرا تکراری نمیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم والا اه اه اخه چرا تکراری نمیشه

انشالله به حق این ماه مبارک پسرت خوب بشه ❤️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

انشالله به حق این ماه مبارک پسرت خوب بشه ❤️

فدای دل مهربونت بشم انشالله تنت سلامت باشه همیشه

فدای دل مهربونت بشم انشالله تنت سلامت باشه همیشه

قربونت برم همچنین ❤️💋

قربونت برم همچنین ❤️💋

جیگرتووو خواهر ❤️😘

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792