2821
2789
عنوان

گیمر داریم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست
شتتت 😂 فک کن شوهرت کالاف بزنه نه من گیم پی سی میزنم ولی جالب بود نظرت

من با شوهرم کالاف میزنم حاجی چی میگی؟ 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن از سرکار میاد تا کور شه تو کالافه تا سیصد میلیون گان لجند متیک خریده گ.ردونه زده😐

وای نگو یعنی بعد ازدواج هم بازی می‌کنه🥺🤧🙂💔

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

من با شوهرم کالاف میزنم حاجی چی میگی؟ 😂

اون میگه 😂😂

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
آره معتاد کالاف دیوتی و جی تی ای هستم 😔😂

MTA?

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
گیمر هستم ولی نه اون بازیایی که شما دوست دارید😬

چه گیمی؟

کی میگه؟

اون خانوم میگه شوهرم کالاف میزنه 

نه GTA v

عالیی انلاین دیگ؟😂

کلا بین رفقا معروفم تو بازیای آنلاین رقیب سرسختیم

خب چه گیمی 😂😂

اون خانوم میگه شوهرم کالاف میزنه

منم باهاش میزنم بابا 

تازه انقدر کیل بیشتر میگیرم که نگو 

سر سی پی شرط میزاریم 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792