2777
2789
عنوان

هشداره جدید دردسر با سیمکارت

156 بازدید | 17 پست

یه سیمکارت خریدم، منتها بعدا فهمیدم از این سلب امتیازی هاست و قبلا برای یکی دیگه بوده، الانم پیامک هشدار قطع آب اومده، ممکنه برای من دردسر شه؟ سیمکارتمو بسوزونم یکی دیگه بگیرم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه از نمایندگی نخریدی؟

سیمکارت منم قبلا واسه یکی دیگه بود خودم اپراتور بودم خودمم زدم تو سایت اصلا معلوم نمیکنه قبلا استفاده شده یا نه 

طرف بهم پیام داد که خط مال منه منم سند داشتم احتمالا خودشم رفته پرسیده فهمیده سلب امتیاز شده بیخیال شد

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

منم یه بار گرفتمطرف یه تاجر بود پدر جدم دراومد انقد که زنگ خور داشتودر آخر سوزوندم روی دستمو داغ کرد ...

ربطی به پنج تومنی نداره

سیمکارتای صد تومنیم همینن تو سایت کلی شماره میاره هیچ کدومم معلوم نیس استفاده شده قبلا یا نه 

کلا ایرانسل این مدلیه شماره های استفاده شده و نوش مشخص نیس

مگه از نمایندگی نخریدی؟سیمکارت منم قبلا واسه یکی دیگه بود خودم اپراتور بودم خودمم زدم تو سایت اصلا م ...

یعنی کلا این سیمکارتای سایتی ممکنه بعضیاش سلب امتیازی باشه بعضیاش نباشه؟ 

اخه من گفتم نکنه طرف کار خلاف کرده باشه برای من دردسر شه، به فکرم زد اینو بسوزونم یه سیمکارت گرون تر بخرم که سلب امتیازی نباشه

یعنی کلا این سیمکارتای سایتی ممکنه بعضیاش سلب امتیازی باشه بعضیاش نباشه؟ اخه من گفتم نکنه طرف کار خل ...

اره عزیزم ممکنه 

الان واسه شما پیام خاصی اومده ؟ یا خود شخص بهت پیام داده؟ 

ربطی به پنج تومنی ندارهسیمکارتای صد تومنیم همینن تو سایت کلی شماره میاره هیچ کدومم معلوم نیس استفاده ...

من خط همراه گرفتم، خط همراه اول مشخص میکنه کدوم سلب امتیازیه کدوم جدیده؟

خودش پیام نداده، هی پیام اخطار قطع آب میاد، طرف قبض آب رو پرداخت نکرده

اها😂😂 واسه مامان منم قبض یکی دیگه میاد هیچی نمیشه 

اگه اذیت میشی میتونی فک کتم بری اداره آب بگی اوکیش کنن نیاد دیگه قبضش رو شمارت

اها😂😂 واسه مامان منم قبض یکی دیگه میاد هیچی نمیشه اگه اذیت میشی میتونی فک کتم بری اداره آب بگی اوک ...

نه اون که اذیتم نمیکنه، فقط تابحال هیچوقت سلب امتیازی نداشتم، گفتم یوقت خلافکار نباشه همش سر من شه خدای نکرده 

خخخخ