2777
2789
عنوان

شوهرم گند زد

142 بازدید | 9 پست

خانواده شوهرم(خواهرشوهر و جاری هام) خیلی ما رو اذیت کردن نشد ما اینا رو تو مهمونی جایی ببینیم بینمون دعوا نندازن(مدام همسرم رو میکشوندن توجمع خودشون و مثلا من رو نادیده میگرفتن البته صد در صد مقصر همسرم بود که میذاشت سواستفاده کنن) یا تحقیرمون میکردن (اوایل بخاطر اوضاع مالی نه چندان خوب تحویل نمیگرفتن هر چند خودشون هم اوضاع خوبی نداشتن ولی به هر حال حداقل ده سال زودتر از ما ازدواج کرده بودن) خلاصه یه کاری کردن مجبور شدیم فاصله بگیریم.. خدا رو شکر تو این دوران حالمون خوب بود و تونستیم خودمون رو هم جمع و جور کنیم ... تصمیم گرفتیم به تلافی اون روزها به قول معروف قدرتمندتر برگردیم چون واقعا کارهاشون بعد قطع ارتباط و حرفهایی که پشت سر میگفتن ادامه داشت و اذیت میکرد (یلدا ما دور هم جمع شدیم طبق معمول اول خواستن همسرم رو بکشونن اونور و جدا کنن همسرم نرفت و نشست کنار من و خلاصه خیلی هوام رو داشت یعنی حرص خوردن تو چهره شون کاملاً مشخص بود و تا میتونستم خودم و بچه ها لباس مرتب پوشیدیم ،مرتبا نه پر زرق و برق تو چشم، البته همراه با طلا) خلاصه همه چی خوب بود پیروز از این جنگ اومدیم تا اینکه چند روز قبل شوهرم مست کرده بود زنگ زد به داداشش و فحش و.. همون خواهرش که عامل فتنه بود باز خودش رو انداخت وسط قربون صدقه و فیلم بازی کردن هایی که مشخص بود ته دلش خوشحاله ما دعوامون شده..(چند ماه پیش توی درگیری منو زده بودن منم نذاشتم شوهرم بره پیش طرف که یا یه کار دست خودش میده یا اون،بحثمون سر این بود البته من شکایت کردم)خلاصه باز همه چی بهم ریخت یعنی انگار از اینکه ما فاصله گرفتیم و تنها شدیم و الان افتادیم به غلط کردن خوشحال بودن..من تصمیم داشتم بعد عید رفت و آمدهامون رو شروع کنیم ولی با این اوضاع نمیدونم ترجیح میدم اینکار رو نکنیم ...ولی، هم ممکنه اونا سواستفاده کنن از این فرصت بیان و آدم بده من بشم و دوباره مثل قبل کاسه کوزه رو سر من بشکونن چیکار کنم جای من بودید چیکار میکردید

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

ببین مهم نباشه برات دیگران چی فکر میکنن راجبت،به فکر آرامش خودت باش،کلا قطع ارتباط کن با این آدمای سمی

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیکاری یه مشت آدم روانی دور خودت جمع کنیقطع رابطه تمامباید آدمای سمی حذف بشن از زندگیت

شوهرم احساس میکنم از اینکه دوره ازشون ناراحته...

هرچندددد شب تا صبح فحششون میده که هزار جور خوبی کردم تهش اینجوری کردن ولی آره راست میگی..

بیان خونمون چی؟ میخوان بگن ما اومدیم شما نیومدین پس مشکل از خودتون ما طرد نکردیم

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
خودتون جو میدیدرفت امد رسمی داشته باشید و تمام

آره اینم خوبه

رفت اند کن صمیمی نشو مثلا تولدشونه دعوت کردن یک ساعت اخر رسمی برو بیاعید دیدنی نین ساعت بشین پاشو

آره خشک و رسمی..

که نه بتونن آمار بگیرن(آخه شوهرم خیلی ساده ست یکم صمیمی میشه حقوق و قسط و وام و همه رو میریزه وسط)

تلفنی هم فرت فرت زنگ نزنیکیش مریص شد زنگ بزن حالش بپرس قطع کن دیگه اون چی گفت این چی گفت ولش کندر حد ...

اصلا شماره شون رو ندارم