2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاین یه سوال دارم

59 بازدید | 6 پست

دکتر تقریبا ۲ـ۳ ماه پیش واسه رفع جوش و آکنه به من قرص داکسی سایکلین داد من نخوردمشون فقط کرم هارو استفاده کردم الان پوستم داغون تر شده میتونم شروع کنم قرص هارو بخورم یا زنگ بزنم دوباره نسخه جدید بنویسن؟

اولا ک این جور سوالاتو سعی کن تو همچی محیط هایی مطرح نکنی زیاد چون پزشکی و حساسه،دوما ن مشکلی نباید پیش بیاد چون دارویی ک میگی یه آنتی بیوتیک موثره که یکی از کاراش هم درمان آکنه س

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفته بود صبح بعد صبحانه بخور منم صبح که بلند میشدم برم مدرسه وقت نمیشد خونه صبحانه بخورم قرصمم ...

اشکال نداره داکسی سایکلین انتی بیوتیکه و تاثیر چندانی نداره خودم ی دوره استفاده کردم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

اشکال نداره داکسی سایکلین انتی بیوتیکه و تاثیر چندانی نداره خودم ی دوره استفاده کردم

واقعا تاثیری نداشت رو پوستتون؟

دم عیدی پوست من افتضاح شده کل صورتم قرمزه خیلی اعصابم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم دکترم که آخرین بار رفتم تاثیر چندانی نداشت

واقعا تاثیری نداشت رو پوستتون؟دم عیدی پوست من افتضاح شده کل صورتم قرمزه خیلی اعصابم بهم ریخته نمیدون ...

نه واقعا تاثیر چندانی نداشت

من انقد دکتر رفتم و دارو مصرف کردم خسته شدم بیخیال شدم دیگه کلا 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.