ما درسته خانومیم ولی روانشناس یا پیشگو یا رمال نیستیم که
شاید خودت اینجوری حس میکنی
یا شاید مشکل از کساییه که باهاشون وارد رابطه میشی
یا مشکل از خودته
طلسم نشدی بگرد دنبال علتش که چرا تهش هیچی به هیچی میشه !؟
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میبینم کسایی که یک پنجم تیپ منم ندارن، ولی جواب مثبت میگیرن
مثلا چند نفر ردت کردن که اینجور حسی گرفتی ؟!شاید واقعا اونا هدفشون دوستی و رابطه نبوده
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
الهیییی چرا خب عجیبه ،منم خیلی آدمای داغون رو میبینم که تو رابطن فک و فامیل اهل دعا و جادو دارین؟😂😂