2777
2789
عنوان

واریکوسل

402 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر 

همسرم واریکوسل دوطرفه دارن با تعداد اسپرم 28 میلیون.دکترشون گفتن باید عمل بشن.در صورت استفاده از خرنوب بازم نیاز به عمل هست یا خیر؟

با تشکر

سلام عزیزم منم شوهرم واریکوسل دو طرفه داشت ک به شدت سر مورفولوژی و تحرک تاثیر گذاشته بود

خرنوب رو تعریفش رو زیاد میدن ولی ب نظرم مطمئن ترین راه عمل پیش یه دکتر خوبه

عمل خیلی راحت و خوبیه عوضش دیگه خیالت راحته ک دیگه راهو رفتی

البته اگر فرصت داری و عجله نداری میتونید زالو درمانی رو امتحان کنید 

دکتر طب سنتی ب ما گفت ۹ماه زالو درمانی طول میکشه

ولی شوهرم عمل کرد و ۸ماه بعدش باردار شدم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از دوستان عزیز حضورتون باعث دلگرمیه.

من تا یک سال و نیم بعد از ازدواج باکره بودم هم به خاطر ترسم از نزدیکی و عمسرم میل جنسیش کم بود. الان 5 سالی هست ازدواج کردیم موضوع باکره بودن حل شده.ما تازه فهمیدیم ایشون واریکوسل دارن می خوایتم ببینم بعد عمل میل جنسی کم تر نمیشه در آقایون؟

خیلی ممنون از دوستان عزیز حضورتون باعث دلگرمیه.

من تا یک سال و نیم بعد از ازدواج باکره بودم هم به خاطر ترسم از نزدیکی و همسرم میل جنسیش کم بود. الان 5 سالی هست ازدواج کردیم موضوع باکره بودن حل شده.ما تازه فهمیدیم ایشون واریکوسل دارن می خوایتم ببینم بعد عمل میل جنسی کم تر نمیشه در آقایون؟

سلام عزیزم منم شوهرم واریکوسل دو طرفه داشت ک به شدت سر مورفولوژی و تحرک تاثیر گذاشته بود خرنوب رو ت ...

عذر می خوام میشه تعداد و مورفولوژی قبل و بعد از عمل رو بگید؟

عذر می خوام میشه تعداد و مورفولوژی قبل و بعد از عمل رو بگید؟

قبل از عمل صفر

هفت ماه بعد از عمل ۱

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خیلی ممنون از دوستان عزیز حضورتون باعث دلگرمیه. من تا یک سال و نیم بعد از ازدواج باکره بودم هم به خ ...

نه عزیزم اصلا کم نمیشه اصلا ربطی ب میل جنسی نداره

سلام. من خودم واریکوسل نوع دو  سمت چپداشتم. تعداد اسپرم هام 7 میلیون بود .خیلی اصرار کردم که عمل نکنم دکتر هم برام دارو نوشت. بعد از سه ماه استفاده تعدادش به 19 میلیون رسید . ولی بازم بچه گیرمون نیومد

دلوووووو زدم به دریا و عمل کردم .بعد از سه ماه تعداد اسپرمها شد 10 میلیون ولی تو ماه چهارم جواب بیبی چک مثبت شد .

به نظر من زمان رو از دست ندید اگه واریکوسل دارید 

حتما عمل کنید 

سلام. من خودم واریکوسل نوع دو  سمت چپداشتم. تعداد اسپرم هام 7 میلیون بود .خیلی اصرار کردم که عم ...

سلام خوشبحالتون من و همسرم دیگه هیچ امیدی نداریم . افسردگی تو خونمون حاکم شده ، هفت ماه پیش شوهرم عمل کرد که یکطرفه بود به دکتر مراجعه کردیم بعد از چندماه گفت عود کرده و دوطرفه شده با اینکه خیلی رعایت کرد . بازم دوماه پیش عمل کرد ... نمیدونم چیکار کنیم تمام راهها رو رفتیم حتی یکبار ای یو ای .

تعدادش پنجاه میلیون . مورفولوژی خوب . تحرک آ و ب پانزده درصد

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

سلام خوشبحالتون من و همسرم دیگه هیچ امیدی نداریم . افسردگی تو خونمون حاکم شده ، هفت ماه پیش شوهرم عم ...

عزیزم ان شاالله به زودی خداوند یه فرزند سالم و صالح بهتون بده و دامنتون رو سبز کنه

برید پیش

دکتر سید امین میرصادقی

بهترین دکتر ارولوژی ایرانه

بهش میگن پنجه طلای ایران

مطب هاش تهرانه

۰۲۱-۲۸۴۲۱۴۴۱

سخت وقت میده

خیل کارش خوبه

عضو برتر انجم جراحان اروپا و اسیاست

عضو نخبگان ایران هست

نفر برتر بورد ایران هست

از خارج و المانم دیدن میان پیشش