من دوروزه رژیم 16.8 گرفتم نمیخوام بپرسم که این رژیم باعث ریزش مو میشه ؟ آخه من خودم موهام کم پشته
من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...
من یه خاطر کمپشتی موهام رفتم دکتر یه سری قرص و آمپول بهم داده
من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی حذف نکردم فقط از ساعت 3 تا 7 صبح هیچی به جز آب و چای نمیخورم
هیچی حذف نکردم فقط از ساعت 3 تا 7 صبح هیچی به جز آب و چای نمیخورم
اصلا گرسنه هم نمیشم بهم فشار نمیاپ